Feed the horse yum yum

Är så djävulusiskt uttråkad just nu. Sitter och väntar på att kl ska slå 00.00 så jag kan få min jävla lön så jag kan boka min resa till ROM! Har inget att göra, facebook fulfillar inte mina needs just nu överhuvudtaget. Har gjort allt som man kan göra på detta Internet. Youtube är sönderklickat och jag känner mig svullen av all glass jag har proppat i mig idag. För att inte nämna den inte så lilla Calzonen som slank ner alldeles för sent på kvällen. Bad bad girl.Chat Noir Chat Blanc

Har kommit fram till att piano är typ det finaste instrumentet. Sen så är jag rätt svag för dragspel också, eller iaf till en viss del. Här är ett expempel (en tjej som spelar en låt från filmen Svart katt vit katt):Jag tror det kan bero på att det påminner mig så mycket om cirkusar, Amelie från Montmartre och typ spelande gatumusikanter i filmer. Det gör mig glad helt enkelt.

Klassikern:Phat

Visst är det trevligt med lite regn ibland, men inte nu när jag vill cykla på Balthazar god damnit. Står fortfarande och hänger i hallen den stackarn.

Helvetesveckan börjar härmed imorgon kl 9.30. Huu vad jag ryser när jag tänker på dom kommande 9 dagarna. Kommer nog vara rätt så osocial och ointernetig, så att säga.

Några citat som jag måste skriva ner, mest för min egen skull

"För att teesta"
"It is me who rocks"
"Hur kommer det sig att ni tog med Wiit hit?"
"Oj oj oj"
"Cunt i cunten"

Där tog det nog stopp. Glömmer ju för fan bort alla. Illa. Får skriva ner dom fortare nästa gång.

Tata

Is running for the thrill of it

Oj oj oj. Long time no write.

Min data har knasat sig en del men det verkar vara relativt löst nu. Var brandväggen som vägrade få Internet att fungera. Lite för bra brandvägg kanske... Sen så har jag inte riktigt orkat skriva nåt här.

Nu sitter jag hemma hos mamma, har ätit mina nötter (har blivit standard att köpa exotic snacks nu för tiden), druckit min yalla yoghurt och väntar på nästa måltid som blir grillar oxfilé med tzatsiki och lite annat smått och gott. Inte illa det inte!

Lägenheten är fortfarande nice. Skönt att bara slappa, kolla på film, lyssna på hög musik eller ha fester, middagar och dans. Den blir smutsig rätt fort dock, mindre kul.

Nästa vecka och veckan efter det kommer bli ett helvete. Jobbar 9 dagar i rad varav dom flesta är heldagar (9.30-20.30 och ibland 20.45). Går upp till heltid när Jacqueline går på semester plus att jag ska lära upp en ny tjej i kassan. Jacquan är borta i 3 veckor och Sofia slutar nästa vecka... Jag känner mig lite abandon, men det ska nog gå bra hehe. Jag är ju en riktig klippa i kassan. Ho ho.

Nej nu ska jag nog ta och hjäpa mamma med maten. Kanske. Inte.

RSS 2.0