Fest e best. Jak er snel hest.2 ½ timmars sömn blev det inatt. Var och testkörde en klubb och kom hem sent. Sen så skulle jag vara på jobbet kl 8 för att ta leveransen.. Mmmmm så mysigt. Slutade dock 13 vilket var muy nice. Sov lite, sen kom Linda och vi lagade mat. Jag var inte hungrig men åt ändå, the story of my life... Tvätt på G och jag är en trött parvel. Bedtime soon, yes.

So smart, so nice

Ibland är jag inte den smartaste, eller jag framstår inte som smart eftersom det jag säger är jävligt dumt, men egentligen så är jag ju inte så dum som jag låter. Ibland så häver jag bara ut mig massa konstigheter... Här är tre resultat, tagna från Linns facebook quotes.. Hehe.

"Jag tror jag ska klä ut mig till Kurt Cobain för då behöver jag inte anstränga mig så mycket"

"Hörru, vilka djur finns det egentligen? Jag kan bara komma på katt, hund, ormar och delfiner"

"Om inte jag hade haft en fisk i handen just nu så hade min hand varit på din rumpa"

Crack that crackernuff said

I said who are you

Den som inte har sett Yes Man och inte vill för att den inte tror att filmen är bra tycker jag ska göra det ändå för låtarna Zooey Deschanel sjunger (Munchausen by Proxy tror jag gör originalen) är oerhört sköna och helt fucked up. Älskar dom haha. Texterna är helt.. Aa ni får uppleva det själva tycker jag.

The night is pitch black, come an' make my pale face fit into place, ah, please!

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Eller så har jag TSS. Här får ni lite skön musik =)

I ain't lookin' for you to feel like me, see like me or be like me.

Hitta denna fina konversation mellan My och mig när jag kollade gamla grejer på datan. Den har väl några år på nacken, eller?Ibland är humorn på topp, ibland inte

I’m amazing, born on a full moon. I was breed to get it in, no spoon.

Då har jobbvecka börjat, eller imorn iaf. Kanske. Lärarpoolen denna vecka så jag vet ju inte med 100% säkerhet om jag kommer jobba varje dag. Men jag kommer iaf vara förberedd mentalt :) Var och lämnade in mitt belastningsregister idag och sen så hade jag visst 2 timmar till övers. Skulle inte hinna åka hem emellan, jag skulle ju träffa Linda kl 15. Fick bli en runda på stan. Resultatet blev en Jimi Hendrix t-shirt från Topshop, två linnen och lila nagellack från H&M. Ajaj säger mitt konto. Men det var det värt hehe.

Jag gillar att vara glad. Och det är jag just nu. Det är skönt.

Otur att handla på tisdagar? Nejdå.

Igår hängdes det på stan med min partner in crime My. Det blev gamla stan först, men hittade inte det vi ville ha. Sen drog vi vidare till en skivbutik där jag köpte 7 cd-skivor. Jag är väldigt nöjd. Kostade inte så mycket heller för det var ju rea =D Tog ett foto men orkar inte ladda upp och jag orkar inte skriva upp alla heller för den delen. Där fick jag förresten en komplimang av en främling. My och jag började asgarva efter att han hade gått. Kommer inte ihåg ordagrant, men det gick till ungefär såhär:

Killen (till My): Jag känner inte dig men.... Så börjar han viska nåt i hennes öra.
Killen (till mig): Hon ska säga nåt till dig sen när jag har gått. Något bra.
My (när killen har gått): Han sa att han tyckte att du var snygg.

Sen så knata vi runt i alla konstiga butiker man oftast inte går in i. Kul var det dock. Skaffade fina skor, en under klocka och en piercing, äntligen.

Nu ska jag på Dylan. Bara köpa biljetter så är det klart. Ska bli oerhört kul!

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Logga. Jag vet vem som vinner i "Den rätte för Rosing!" Det ni. Så nu är det bara charterhjältar som gäller, tack gode gud.

Toodles

Dom tittar när jag dansar.. och när jag rör mig lite grann.

Jag har anmält mig till en kurs i Lindy Hop och en kurs i West Coast Swing. Jag vill helst dansa Lindy Hop, men jag vet ju inte om jag kommer in. Gjorde en intresseanmälan iaf, så det återstår väl att se vad som händer. Jag har alltid velat dansa, men aldrig haft tid eller ork. Nu har jag. Eller haha egentligen inte, men jaja. Nu har jag anmält mig iaf och jag hoppas på det bästa. Lindy hop påminner mig om Tom & Jerry av nån anledning.. Hehe. Tom & Jerry och Charlie Chaplin. Jag tror det kan ha med musiken att göra... Hmm.Så jävla coolt!

Det är så man blir alldeles varm i kroppenDu är en ÄVENTYRARE/diplomat

Du är en mycket spontan person som alltid gillar att pröva nya saker. Nya och oförutsägbara situationer stör dig inte utan du finner dem bara utmanande och spännande.

Du är ofta fokuserad, har lätt att sätta prioriteter och kan enkelt ha många projekt igång samtidigt. Det gör att du ibland far runt som en virvelvind för att hinna med alla dina olika projekt.

Du har en stark känsla för vad som är sant och verkligt och du gillar att leva här och nu. Men, du har en livlig fantasi som gör att du ibland kan förflytta dig från tid och rum och vara extremt kreativ.

Du har humor och kan skratta gott åt dig själv och du gillar att underhålla andra. Du är en god lyssnare och talare och har mycket medkänsla. Du visar ofta ett genuint intresse för andras behov och känslor och vill hjälpa andra så mycket du kan.

Men, samtidigt är du lättsam. Din avsaknad av fördomar, din öppenhet mot andra och deras åsikter, din förmåga att kompromissa och dina ibland roliga påhitt gör dig populär och till en utmärkt vän.


Jag gjorde ett personlighetstest online och detta är resultatet. Jag tycker det stämmer in ganska bra faktiskt! Eller vad säger ni?

SNÄLLA!!!

Bob Dylan kommer till Sverige i Mars och jag vill ha någon att gå med! Oavsett om du gillar honom så är det en stor grej att ha gått på en Dylankonsert :) FÖLJ MED MIG SNÄLLA!! Dom billigaste biljetterna i globen kostar strax under 600 kr. Vet att det är lite dyrt men det är värt det..... NÅGON??? SNÄLLA!!!! Jag vet att du vill. 23 mars. Kom igen!


Va jag e lycklig, va jag e lycklig, va jag e lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag.....

..... va jag e lycklig, vad ja e lycklig, vad jag är lycklig hela långa veckan ut!

Det var ett litet tag sen jag skrev såg jag. Jag har varit lite upptagen. Har faktiskt jobbat. Jag har loggat "den rätte för rosing" och "charterhjältar." Inte bloggat alltså, utan loggat. Kan ju säga att Linda Rosings tv-program suger :) Charterhjältar har jag bara loggat en gång och det var bara massa synkar så jag vet inte riktigt hur det programmet är. Så nu kommer jag få lite cash i.... slutet av mars! Haha. Långt kvar det. Ska logga på lördag också. Då hoppas jag att Charterhjältar är klar och att jag kan logga programmet Färjan! Vi får väl se helt enkelt.

Jag är väldigt glad idag. Jag köpte nämligen 4 cd-skivor! =) Var ett jävligt bra tag sen man införskaffade sig ett par hederliga såna. Jag ville köpa hur många skivor som helst, men jag har ju inte så mycket pengar så det blev bara 4 st. Hade dock kunnat köpa typ 10. Det var rea btw. Från 59-99 kr st. Mitt blev väl 272 kr totalt. Inte helt fel. Dessa blev det iaf:

Rage Against the Machine - Evil Empire
Rage Against the Machine - Rage Against the Machine
Pearl Jam - Pearl Jam
Alice in Chains - Greatest HitsSka tillbaka dit när jag får lön den 10e!! Säg till om nån vill haka :)

RSS 2.0