Gott nytt år!

Snart börjar det nya året. Om sisådär 8 timmar och 45 min eller så. Som skrivet i ett tidigare inlägg så har mitt liv gått väldans fort, och 2008 har inte varit ett undantag.

En liten brief summary får ni här:

Januari - Spenderade nyår i USA och mina kära vänner på andra sidan Atlanten. Kommer hem till skola och tråkigt väder.
Februari - Vit månad! Lyckades otroligt bra faktiskt. Var ju tvungen att låta levern vila lite inför kommande skivor.
Mars - Skola? Hände nog inte så mycket förutom att mamma och min brorsa fyllde år.
April - Skivorna gick igång. Chris kom och hälsade på från staterna. Jag fyllde 20! En riktig bra månad I must say.
Maj - Skivorna fortsatte, panik inför projektarbetet som skulle vara klart. Eller var det också i April? Neej. Sen så tog jag STUDENTEN. Äntligen. 1 år försent sådär. He.
Juni - Blev av till Hultsfred. Kommer inte ihåg så mycket mer. Började jobba sista veckan tror jag.
Juli - Jobb och lek med vänner
Augusti - Reste till både Spanien med Hanna, Mark, Martin, Ricky, Niklas, Ed och Josh, och Italien med mina kära vänner Linn och Elin.
September - Drog iväg till Oslo för att jobba. Fick jobb i slutet av månaden på Lindex. Bättre det än ingenting, right!? :) Sen spelade vi in programmet också.
Oktober - Äta, jobba, sova, dö. Och lite fest.
November - Julbord med jobbet. Skitmysigt. Åt mat, gick och kollade på en standup-show, sen drog vi ut.
December - Julstämning på jobbet. Åkte till pappsen i Göteborg över jul och nu är jag hemma i Sthlm över nyår och lite till.

Vet inte om det är värt att skriva mina nyårslöften här.. Har ju inga riktigt, men jag kan ju alltid komma på ett eller annat. Få se här nu..
 • Vara redo för beach 2009
 • Spara en jävla massa pengar
 • Kolla på alla filmer jag har på "vill se-listan" på filmtipset =D
 • Hitta en myspartner som är lite som jag men ändå inte. Svårt det där, jag vet.
Får nog vara det tills vidare... Kan inte komma på något mer. Inte nu iaf.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLESAMMANS!

Yaaaay

Jag tror jag drog lite förhastade slutsatser... Det är nog inte vinterkräksjukan. Men sjuk är jag tyvärr fortfarande. Inte mycket, men lite. Inga spya idag och inget illamående. Thank you Jesus. Imorn är det nyår. Jag vill bli frisk. Over and out.

Fö Felvette numero dos

Jag har blivit sjuk. Tror det är vinterkräksjukan. Har i princip alla symptom. Inte roligt. Hatar att må illa. Hatar att spy. Jag är officiellt i helvetet.. Nästan. Har inte ätit nåt på hela dagen, knappt druckit vatten heller. Fy fy. Jag tröstar mig med film, liggandes i soffan. Fast jag hade ju självklart njutit mer om jag gjorde allt detta utan sjukheten.

Nu ska jag gå och stänga av det droppande vattnet mamma glömde stänga av i köket.. 3e ggn idag.

Fö Felvette

JAG SKA INTE HA NÅN JÄVLA FEST ELLER MIDDAG PÅ NYÅR. Förstår inte var dessa rykten kommer ifrån och hur jävla fort dom sprids till varenda jävla människa. Är folk så desperata på att hitta nåt att göra nåt på nyår så att dom hittar på saker? Om nån jävel kommer hem till mig så skjuter jag skallen av den. Eller jag lär väl kanske inte vara hemma, och ingen annan heller för den delen. My point is.. JAG SKA INTE HA NÅN FEST! FATTA DET!

I got it!

Kom på vad det var. Nåt sorligt faktiskt.

Mixwit har lagt ner. Det var genom dom jag fick dom där otroligt coola kassettbanden man kunde trycka på play och lyssna på den låten jag valt. Lite ledsen över det faktiskt. Kassettband är ju så fina, iaf dom som den sidan hade. Och nu har dom lagt ner. Inga av mina låtar jag har lagt upp med mixwit kommer fungera längre. Bröli. Fo sho!

What is the missing ingredient?

Nu hade jag tänkt på nåt jag skulle skriva om, men visst glömmer jag det.

Sitter uppe fast jag egentligen borde ligga och sova. Glömde bort att jag skulle tvätta så nu får jag ligga med en äcklig jävla illaluktande kudde som jag inte vet vem som har använt... Den har flygit runt lite var som helst här i huset då jag har varit borta. Inte så snällt tycker jag.

Senare idag blire lek med Oja och My. Vad vi ska göra vet jag inte. Men på kvällen ska jag iaf träffa kära Linda. Fy så kul jag ska ha. Ho ho. Tiden kommer dock inte gå långsamt. Attans säger jag bara. Nedrans. Rackarns. Pyttsan. Fy fabian. Se så kul man kan ha med gamla ord som inte låter så farliga men ändå ganska raka på sak ändå. Mhm. Livet är då lustigt. Och mjae, jag har inte så stor koll på vad jag pratar om. Ibland är det skönt att bara skriva om ingenting. Vad som helst. Det min hjärna tänker. Det mina fingrar skriver. Se så tokigt det kan gå. Om det ens har gått så tokigt. Nu ska jag nog sova tror jag bestämt. Imorgon är ju trots allt en ny dag, eller idag är en ny dag. Och den ska jag börja med att sova bort lite.

Peace out, A town

Hela mitt liv har gått för fort

Hej svejs lingonfejs. Standard nu för tiden. Tråkigt, ja. Men som sagt. Standard.

Jag har nu firat jul hos pappsen och även en sen liten jul hemma hos min kära mor. Det har varit mysigt och och roligt. Nu är julen över och nyår är om bara några dagar. Jag hatar nyår har jag kommit fram till. Det känns så krystat. Alla letar efter fest och måste ha nåt att göra annars får dom panik. Sorligt tycker jag. Orkar inte med. Nu slutar jag, rah. Och för dom som känner mig väl, ja det var ett Pippi-citat.

Det var inte riktigt det jag hade tänkt att skriva, utan det var ju det här...

Jag har kommit fram till att hela mitt liv har gått så jävla fort. Dagis gick förbi med en racerfart. Oboy vad glad jag skulle ha varit om jag fortfarande var ett snorigt litet dagisbarn som varken visste in eller ut. Sen kom grundskolan och den svischade förbi med en hejdundrande raketfart. Sen kom gymnaiset och ojojoj vad kul man hade. Vänner hit och pojkar dit. Eller mja haha en pojke dit. Iaf. Sen åkte jag till staterna i ett år och alla mina vänner hemma i Sverige tog studenten, medan jag kom hem ca 1 månad senare och fortfarande hade ett år kvar. Pissigt värre. Året gick dock väldigt fort. Jag hittade några vänner och tiden rullade på. Jävligt snabbt. För snabbt. Raktfart helt enkelt. Usch. Sen var det studenten. Efter det så var det "sommarlov" och då blev det resor, arbete och besök av amerikanare. Och rätt som det var så var det september och höst, mer eller mindre, och då skulle ju jag iväg till Norge. Det var helt enkelt bara att fara. Nu har jag kommit hem en sväng efter 4 månader och det känns som om jag kom hem från USA typ för några månader sen, fastän det var för 2½ år. Jisses Amalia.

Jag låter som en gammal tant som klagar, men det är så jävla sant. Tiden går för fort. Och så dålig som jag är så lever jag ju nästan aldrig i nuet utan i framtiden och det som komma skall. Jag får nog bättra mig. Kanske ha lite tråkigt. Då går väl tiden långsamt? Eller?


Yummy yummy yummy I got love in my tummy...

Jaaaa, jag vet att skriver ohyggligt mycket om julen. Men jag kan inte rå för det. Det finns som sagt nästan inget som är bättre. Det enda som fattas, som nog inte kommer att finnas, är snö. Kallt är det dock, så att det räcker och blir över. Men denna snö bara vägrar att komma. Globala uppvärmningen kan ta sig i arslet. Ge mig snö god damnit! Evil.

Anyways... Det har inte funnits någon som helst julstämning i lägenheten i Oslo, men nu såhär i Göteborg och hos pappsen så finns det, precis som med kylan, så det räcker och blir över. Julgranen är oherhört fint pyntat, jag vet inte ens hur många såna där adventsljusstakar dom har för att det är så många, alla bord och fönster är proppade med julpynt och ytterdörren likaså. Jag gillare starkt. Lite snö hade som sagt inte skadat, men man kan väl inte få allt. Maybe next time.

Jag har varit på ÖB och köpt After Eight för bara 25an. Ett riktigt kap. Ett av mina favoritgodisar. Yummy.

Ikväll blire julgröt. WO.


Nu måste vi fara, nu måste vi fara.

Adjöken adjö.

I morgon kl 7.50 lämnar bussen Oslo Bussterminal och börjar rulla mot Göteborg. Jag har tonvis med packning och undrar hur jag själv ska orka släpa den från lägenheten dit, men I can do it. Det är bara att köra. Rulla. Släpa. Dra.

Det ska bli så skönt att komma "hem", och jag har citationstecken för hem eftersom det inte är hem jag ska utan till pappa. Men iaf. Det ska bli så skönt. Det är snart jul, vilket jag älskar mer än ganska mycket.. Jag kommer inte behöva anpassa mig efter någon, inte dela rum med någon, inte behöva en portnyckel för att komma in, inte behöva vänta på att någon med portnyckel ska komma eller att nån går ut ur porten då jag inte har med mig nyckeln själv, inte behöva laga mat, inte behöva oroa mig för att säga att jag är en rar tös som vill pula lite i garaget/rummet/valfritt och att jag gärna vill ha en bärs. För det betyder nämligen att jag är en konstig slampa som vill knulla lite i garaget/rummet/valfritt och att jag gärna vill ha en bajs (vill bajsa).  Jag kommer inte heller behöva tjata på att folk ska städa eller diska, eller behöva vakna på nätterna av att folk har vaknat och pular i köket. Pula som i att pula, inget annat.

Jag kommer med andra ord vara one happy mf när jag kommer hem till Sverige! Mycket pga detta:

 • Lösgodis som inte kostar skjortan.
 • Mat som överhuvudtaget inte kostar skjortan, som typ kyckling!
 • Jag kommer ju få träffa mina kära vänner igen.
 • Min mamma väntar på att umgås med mig.
 • Hemlagad god mat, som inte är first price eller nåt annat billigt skit.
 • DET ÄR JU FÖR FAN JUL! OCH NYÅR!
 • Jag kommer få sova i min egen säng.
 • Det jag har glömt men som jag skulle ha skrivit om jag kommit på det.
Vi ses!

Ett inlägg jag skrev till mina vänner i staterna (på ansiktsboken)

shiiiiiet guys. i havent pooped in i dont know how long. i havent been eating much i guess. anyways.. i was out last night and had some alcohol :) aaaand now, the morning after... if there's some kind of price for the biggest fucking poop i wouldve gotten it!

i woke up, went to the bathroom, pooped a lot, went to prepare my breakfast, feel like i have to poop again (fuck you guys dont have a short word for that like we do. its bajsnödig. bajs, as you all should know, means poop, and nödig means in need to or something). i go to the bathroom and poop a lot AGAIN. i was thinking to myself "shit that was nice. now i dont have to poop for a long time" kinda. but then i go upstairs to facebook a little when i feel bajsnödig again. i seriously thought it was a joke and that it mustve been something wrong with my stomach like i was getting sick or something. so i went downstairs again to the bathroom i now had been in 2 times within like 5-10 minutes and pooped again. if i wouldve taken pictures of my poop and sent it to the guinness world records people i wouldve gotten a hugh fucking price for the amount of poop ive been producing and "pushing"/"squeezing" out of my body. i am not kidding ladies. it was insane! 3 times in like 10 minutes... beat that.

thats it. sorry for being a disgusting nasty fuck. but hey, thats me. dont hate.

Nä nu får det va nog!

Visst att man väljer att pissa med dörren öppen hemma hos sig själv, och okej att du gör det när endast dina familjemedlemmar är hemma. Det är oxå okej att göra det när man är ensam i en lägenhet man delar med icke familjemedlemmar. Men för guds skull, STÄNG dörren när du pissar när det faktiskt är folk typ 10 meter ifrån toaletten. Och tvätta händerna efteråt för bövelen!  Visst att du inte tvättar händerna om du bor i din EGEN lägenhet (och inte får något besök, nånsin, och om du får det så hoppas jag fan du städar) där ingen behöver ta på dina snoppbakterier. Kom igen. Hur jävla svårt är det? Du är äldre än mig. Liiiite sunt förnuft kan du väl i alla fall ha... Eller? Ska inte vara så svårt. Jag vill inte röra lampknappen.

Jag väljer att skriva detta här och inte prata med personen i fråga eftersom det enda jag gör nu för tiden är att klaga plus att jag redan har sagt till en gång. Och en gång ska fan räcka!

SLUTA NU DÅ!

Eeeeew

Följ min blogg med bloglovin

Jag drack precis sur mjölk. Det smakade som.... sur mjölk. Med andra ord INTE gott. Fy fan. Trodde jag skulle spy for a second there, but no. Jag klarade mig. Luckily.

Idag tog det mig ca 3 timmar att göra mina julkort. En jävla pärs indeed. Vissa blev ganska bra, andra inte. Men jag orkar inte riktigt bry mig, för nu är dom klara iaf och påväg till modern min som ska skicka dom från Sverige. He.

Fifteen minutes of fame baby


Det är allt jag har att säga.

Plus att mitt skratt inte kommer att penetrera dina trumhinnor any longer. Fy fan säger jag bara.
Damn yo ugly.

Gahgahgahgahgahgahgahgahgahgahgahgahgah. Iiiiiiiiiiiieeeeeee.

Blir så jävla frustrerad! Sluuuuuuta, snälla....

We know that you're in there, and that you're all alone!

Igår såg jag fram emot denna fredag! En ensam kväll med mig själv. Jag planerade middagen jag skulle göra efter jobbet, mat jag nu sitter och äter en aning sent (slutade kl 20). Det blev klyftpotatis och hemmagjord tzatsiki, eller som min mamma skulle säga tsatisisi. Jag slog till och köpte Cola såhär runt jul. Apotekarens julmust finns ju inte här sorligt nog. Men iaf.. Jag hade sett fram emot det hela dagen igår och hela dagen idag. Nu när jag väl sitter här med min klyftpotatis, tzatsiki och cola känner jag att nåt saknas. Nån att dela denna mat med. Känner mig som en sorlig person som sitter hemma med sån här "dela med sig mat" och äter den alldels själv. Sen så har jag lite choklad jag tänkte proppa i mig som efterrätt. Gott, ja visst! Ensamt, O JA! Dont try this at home.

Nåt som hade hjälpt lite är väl om jag hade kommit ihåg att köpa en baugette. Det hade ju passat alldeles perfekt till min goda hemmagjorda tsatisisi, inte sant?

Alldeles strax blir det film. Elf för att vara mer exakt.

Yo yo yo, bitches n' hoes.

EFTERLYSNING!

Min Samsungladdare är borta. Nu efterlyser jag den! Om ni har sett min gråa laddare, tveka då inte att kontakta mig. Någon form av belöning, påkommen av min komiska del av hjärnan, kommer utdelas! No doubt about it.

Vi saknar dig Sigvald!

A nigga like me is goin' insane. Insane in the membrane.

Smärta säger jag bara. Otrolig mega hyper super duper extrem smärta! Jag har svalgont. Det gör ont när jag sväljer framför allt, men även när jag pratar, hickar och gör andra normala saker. Denna smärta är inte att leka med. Fy fan. Känner att jag börjar bli sjuk också vilket suger åsnekuk. Men what to do? Äter ju massa antigrejer redan så jag får väl bara accept my dom och ta det som en man helt enkelt.

Idag var jag för övrigt i Svenska Kyrkan. Trodde aldrig att jag frivilligt skulle gå till kyrkan, förutom när det gäller dop och såna där grejer. Vi gick iaf dit för att joina julpysslet. Var ganska nice. Precis som på dagis, och låg- och mellanstadiet = en dröm för mig... Folk satt och gjorde tomtar, julkort, smällkarameller, luciakronor (till luciatågen dom har i kyrkan på lördag), ljuslyktor och andra diverse grejer. Jag gjorde en jultomte och ett julkort. Självklart var mina grejer KUNG och jag blev hyllad av hela kyrkan och dess medlemmar. Im the new Jesus I tell ya!

Nu sitter jag iaf här och dricker te, eller försöker rättare sagt. Jag tar extremt god tid på mig innan tevattnet lämnar min mun och åker ner i strupen. Smärtsamt! Hur ska detta gå? Som Jesus kanske jag borde heala mig själv. Faaast, Jesus är ju inte egoist, så jag får ta smärtan som sagt. Som en vanlig dödlig. Vi kör på den!

Ouuuch

Green apples fuck yeah

Sitter och halvkollar på South Park och funderar på var kvällens underhållning tog vägen.. Eller iaf folket. En aning svart i lägenheten och jag sitter klistrad i soffan as usual. Har blivit som en daglig ritual. Soffan har blivit the place to be numera. Sorligt? Ja. Do I care? Inte så mycket.

Förresten vet jag tid och datum för avsnittet mina nära och kära. Tänker dock inte dela med mig till folk jag inte känner, för jag kommer nog skämma ut mig mer än jag ens kan föreställa mig. Känner redan nu hur ångesten kryper fram... Så om ni vill veta när, var, hur, varför och alla dom där andra standard frågorna - just ask me! Sen får vi väl se om jag svarar.

Nu är det inte långt tills jag kommer hem you guys. 13 dagar, om jag fortfarande räknar med att det är den 9e idag, vilket det faktiskt är i ca 30 min till, tills jag mellanlandar hos pappsen i götet innan jag drar hem till wonderbara Stockholm den 26e. Det var en rar liten mening det. Anyways.. Det kommer bli superb.

"Puddingen som ni står och glor så ni nästan ramlar omkull heter Marianne"Idag har jag tagit mig igenom ännu en ledig dag. Det är faktiskt väldigt jobbigt och långtråkigt när det är så förbannat mörkt ute och ingen annan är ledig. Jag fördrev iaf min tid genom att titta på The Nightmare Before Christmas och nu lite senare på kvällen blev det Smultronstället. Ingrid Thulin blew me away. Grymt vacker!

Imorgon blire jobb.. For reals. Chefen hörde av sig igår och undra om jag kunde jobba 3 dagar, och jag sa självklart ja. Jag gör ju ingenting om dagarna när jag inte jobbar, så det blir perfa.

You say I'm premature I just call it ecstasy

Okej dick in a box var ju underbar. Här kommer en annan liknande. If you loved dick in a box så kommer ni älska den här med. Jag säger bara HA HA.I really wish I still believed in Santa Claus.

Runt jul så kommer det alltid såna dära filmer som egentligen inte är så bra, men som man kollar på ändå, just för att dom handlar om julen och allt som hör till. Jag bryr mig inte att dom inte har nåt värde sett ur mitt vanliga filmperspektiv, jag gillar dessa filmer. Jag önskar också att jag kunde få träffa Jultomten, och se honom flyga iväg i sin släde med sina fina små renar. Tråkigt nog så är det ju bara på film. Jag önskar fan att jag fortfarande trodde på tomten. Julen hade nog blivit ännu bättre då.For my english speaking friends - Here's a short little summary. I love to watch cheesy Xmas movies. I wish that I, too, could meet Santa Claus, to see him fly away in his sledge with his cute little raindeers. Sadly this only happens in movies. Christmas would be better if I still believed in Santa... Happy now when you can read it? :)


Ho ho ho

I wanna take you to a gay bar

Det snöar. Finally! Dock smälter allt som hamnar på marken olyckligtvis nog, men på taken stannar det och tur för mig som bor så pass högt upp att jag faktiskt har en utsikt över taken! Sweet.

Sitter och kollar på rewind på MTV, ganska underhållande måste jag säga. Alldeles nyss var det Run DMC - Xmas in hollis. Nån remix var det med självklara inslag av rap. Var väl okej hehe. Nu väntar jag spänt på att reklamen ska ta slut så jag får se vad som kommer näst.... Intressant, I know.

Har för övrigt varit ledig sen i onsdags, jobbar inte förrän på söndag, och sen är jag ledig hela nästa vecka. Vad fan ska jag sysselsätta mig med? Blir nog massa filmer tror jag. Har laddat ner en hel drös med filmer och dom flesta ligger väl på 2 timmar vardera, t.o.m. 3 timmar på vissa. Såg Min granne Totoro igår t.ex. Och Transsiberian dagen innan det.

YES nu börjar Rewind igen... Låten är.. drumvirvel.. Red Hot Chili Peppers - My Friends. Dave Navarro kan man ju kalla en riktig godbit om man vill det. Annars räcker det ju självklart att säga yum eller yummy. Beror kanske på humör? Hehe. Jaja enough.

Toodles

One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.

MixwitMixwit make a mixtapeMixwit mixtapes

Mr. Hankey the Christmas Poo

Okej nu ska jag dela med mig av något, som kanske är ganska obvious, iaf för dom som känner mig och även min familj väl...

Jag är ganska äcklig. Min familj är ganska äcklig. Jag har inga problem med rapar eller pruttar, dock så pruttar jag inte in public. Rapar gör jag däremot. Självklart gör jag det inte ute på typ restauranger och dyl, utan med vänner och bekanta. För jag bryr mig inte så mycket. Det måste ju ut, inte sant? Och fine att jag gör det lite väl för högt, men vad spelar det för roll egentligen? Oftast så är dom luktfria. If not, så är jag iaf snäll nog att varna haha.

När man växer upp med två brorsor och döva föräldrar så kan ni ju själva dra lite slutsatser. Jag kan återberätta en händelse som inträffade hos vår farfar för X antal år sedan (typ runt dagis/lågstadietiden). Jag och min storebror delade säng (en stor 180 säng) och hade precis gått och lagt oss. Det är helt bäcksvart i rummet för gardinerna och persiennerna gjorde verkligen sitt jobb... Iaf. Jag hör att Jens rör på sig ganska mycket och fattar inte riktigt vad han håller på med, eftersom det är så in i nordens svart. Efter en liten stund så hör jag (och känner, I might add) en prutt läggas preeecis framför mitt ansikte. Hur han hittade det i mörkret har jag ingen aning om, men det gjorde han. Jag skrek ju självklart "åååååh" osv.. Men vi skrattade ganska mycket efter ändå. För det var ju kul. Jag kommer ju tom ihåg allt nu flera år senare.

Sen så kan jag även dela med mig, när jag ändå håller på, att vi, när vi hade katter (även detta när vi var små), brukade fisa dom i ansiktet bara för att se deras reaktioner. Det var också kul. Dock inget jag skulle komma på nu i vuxnare ålder.

Vi pratar ganska öppet och äckliga saker, och detta oftast under middagen då vi äter tillsammans.. Varför just vid middagen vet jag inte. Det kommer naturligt för oss. Det som blir lite knasigt är väl när vi har besök av diverse pojk- och flickvänner... Middag med oss är ju inget som man kan förbereda sig för, för varje gång är olika, både i grovhetsgrad och i samtalsämne. Men tro mig, it's not pretty. Många sitter nog där och funderar "hur jävla fucked up är dom egentligen?" Visst kan det vara så, men jag tar inte åt mig. Får väl vara lite fucked up då. Extrema är vad vi är, men jag antar att det är så vi rullar.

Trots denna öppenhet så kunde jag inte prutta "normalt" med mitt ex. Kände mig väl inte bekväm nog att sitta där och släppa mig kanske, men rapa gjorde jag. Haha sjukt att jag erkänner detta, men spela roll :)

Det som inspirerade mig till att skriva detta inlägg var ett litet samtal med min storebror på MSN, där han kläcker ut sig detta under samtalets gång -

"Jag är som Jesus fast med bajs"RSS 2.0