Something in this heart has died

Då var man hemma från Rom och landet. Sorligt men sant. Foton och diverse kommer eventuellt senare.

Imorgon blir det jobb och tillbaka till vardagen. Inte det minsta kul kan jag berätta... Jobbar iof bara måndag sen är jag ledig tis-ons och sen jobbar jag resten av veckan. Ganska skön mjukstart sådär, även om det suger att jobba helg.

Hej så länge


Home from Rome and the country house. Sad. Pics later. Have to work tomorrow.

Here I am

Sådär då, då har jag hittat min drömman. Att jag inte har fattat det tidigare är lite konstigt med tanke på hur lika dom senaste har varit. Med senaste så menar jag dom jag har varit intresserade av, inget mer.

Jag satt och bläddrade i La Redoute-katalogen letandes efter herrkoftor till mig själv och där var han. Han med stort h. Så lik han var alla andra tillsammans. Så underbart het. Jag vill ha. Ge mig honom. Jag ska gifta mig med denna man.

Här är bilder på honom.

http://media.redcatsnordic.com/laredoute/images/se/swe/CatalogueOnline/09201/09201L554SE_korr_Page001.jpg

http://media.redcatsnordic.com/laredoute/images/se/swe/CatalogueOnline/09201/09201L552SE_korr_Page001.jpg

http://media.redcatsnordic.com/laredoute/images/se/swe/CatalogueOnline/09201/09201L556SE_korr_Page001.jpg


PS. Vi snackar bara utseendet här :)

Maybe it's because I'm so versatile

Blir så irriterad på folk som inte är allmänbildade.

Igår så gick jag och min mamma till busshållplatsen, på väg dit så passerar vi min gamla skola. På vägen dit sitter det ca 6-7 tjejer, som jag antar gick i högstadiet i den skolan, och snackar med varandra. Jag håller på att berätta en historia för min mamma (vi tecknar alltså, om det inte är någon som vet att hon är döv som läser det här), så när vi närmar oss tystnar dom lite och börjar kolla. Fine tänker jag, för det är knappast första gången liksom. Sen när vi precis har gått förbi så hör jag en person viska till den andra 'säg något!' varpå "ledaren" ropar 'HEJ.' Jag vänder mig om och säger 'ja, hej' och fortsätter sen prata med min mamma. Hon, och hennes vänner, brister dock ut i skratt och jag blir irriterad på hur töntiga dom är.

Incident nummer två inträffar på bussen på väg in till stan, eller ja, precis när vi sätter oss på bussen typ. Vi går på bussen, sätter oss, fortsätter prata/teckna med varandra. Det sitter ett yngre par bredvid oss, dom är kanske 15 år, inte äldre. Killen sitter längst till fönstret, lutar sig "diskret" mot sin tjejs öra och viskar 'ser du dom bredvid oss, dom pratar teckenspråk.' Tjejen och killen vänder sig mot oss och jag möter deras idiotiska blickar och kollar lite irriterat på dom. Eftersom jag har väldigt bra hörsel så hörde jag hans lilla viskning. HELA resan till slussen kollar dom på oss. Till och med efter ca 3 stationer då Linn kommer på och jag börjar prata med henne istället. VA? Kunde jag prata? Paret blev chockade, småviskade hela tiden och kollade på oss mellan deras pussande på varandra.

Detta inom loppet av 10 min. Vad är det för fel på folk? Har ni aldrig sett en döv person med en dotter/son som kan höra OCH teckna? Vi bor för fan i en storstad, hur kan ni ha missat? Sitter ni och rå-glor när någon pratar spanska, grekiska, ryska eller något annat främmande språk bredvid er? Nej. Inte lyssnar ni särskilt noga eller eftersom det är oförståeligt. Gör detsamma nästa gång ni ser mig, orkar inte bli uttittad hela jävla tiden. 21 år räcker thank you very much..

Mycket trevligare när folk kommer fram och pratar/frågar om det istället för att konstant glo i tystnad.

Sheeeeet

Nu har jag semester!! Finally. Inte alls typ 5 år efter alla andra.. Bättre sent än aldrig. Ni vet redan vad jag ska göra.

Tog en tripp hem med Balthazar. Fan vad tid det tog. Cyklade från Folkungagatan till mitt kära hem i Orminge. Tog sin lilla tid som sagt. Har inga växlar så det var en pain i uppförsbackarna. Var tvungen att gå i typ alla måste jag erkänna. Men nerför gick det supert.

Väl hemma åt jag lite nybakt bröd och till efterrätt rabarberpaj med vaniljsås som jag cravade igår. Som om min kära mor hade läst mina tankar. Hon bakade nämligen pajen igår. Som på beställning. Inte illa. Jag tycker om min lilla mamma. Hon gör det dock svårt för mig att inte vara onyttig. Men vad fan. Jag har semester. Då ska man väl ändå får äta vad man vill. (Jag har ursäkter för allt.)

Off to ICA med My för att handla riktig middag.

Like bam, bam, bam, bam

Huvudet håller på att sprängas, jag har massiv huvudvärk, och har haft sen jag åkte till jobbet kl 9 imorse. Inget har hjälpt.

På söndag jobbar jag min sista dag innan min semester. En välbehövd sådan. Har jobbat hela sommaren, det är helt sjukt när jag tänker efter. Inte undra på att jag är så vit.

På semestern bär det iaf av till Rom i 6 dagar.


 

och sen ett par dagars avkoppling hos mina morföräldrar på landet. Det ska bli underbart att komma bort!"ALDRIG LÅNGA HÅR"

Visst åt jag blåbärspaj med vaniljsås imorse! Och gott var det, om inte alldeles utomordentligt smaskigt. Men fy så mätt man blev då. Gick runt med svullen mage ett väldans bra tag. My och jag gick runt lite på söder och second hand fyndade, eller ja, ett fat och ett linne. Men vi gick runt i trevliga butiker iaf.

Vi hittade en lekpark på Åsögatan med världens gulligaste lilla trampkarusell av något slag. Vi var ju tvungna att sätta oss på den och trampa. Var väldigt skoj haha. Spelade in en video och tog ett par bilder. Lägger kanske upp någon bild snart, var ju Mys kamera så vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska vi kika lite på L word.

Did you give the world some love today, babe?

Jag vaknar. Känner mig tröttare än någonsin. Det är något som tynger mig.  Jag kommer snabbt på vad det är och vill ligga kvar i min sköna säng hela dagen, vilket inte går eftersom jobbet kallar. Går istället upp, äter gårdagens ostbollar, häller upp ett glas cola och drar igång en film. I den äckliga soffan blir jag liggandes, på fel sida I might add, tills filmen (Hell Ride) 1 timme och 20 min senare tar slut. What to do? Datorn lockar inte. Jag äter istället ett plommon och steker lite sparris i smör och "lyxar till det" med lite salt och peppar. Gott var det. Sen var det slut på det lilla roliga. Lägger mig i soffan och kollar på Tvins-reklam fram tills det var dags att åka till jobbet. Fortfarande helt nedstämd och tung.

Jag köper en frapino när jag väl anländer till forumet, lika pissed off some jag var när jag vaknade. Hon som tar betalt råkar säga tack istället för varsågod när hon räcker mig kvittot jag ska signera. Hon börjar snabbt förklara varför, allt går på rutin bla bla bla, precis som jag ibland gör när jag har gjort samma eller liknande små misstag. Detta stör mig dock som in i helvete just denna eftermiddag. Jag orkar inte. Jag orkar inte lyssna på dina ursäkter. Jag VET varför, jag har gjort samma sak. Men självklart så bitchar jag inte till mig, även om det vore ganska nice att säga åt någon bara sådär, istället så nickar jag artigt, säger 'ja', ler och skrattar till och med lite. Falsk känner jag mig, för inombords hade jag velat döda henne. 'Håll käften' vill jag skrika, men det blir istället ett till falskt skratt och ett 'jo men precis' eller något i den stilen. I själva verket så hade jag velat klappa till henne på käften och bett henne ge mig min jävla frappe utan en jävla massa pladder! Hur svårt ska det vara egentligen? Jag står istället tyst efter mina falska skratt, leenden och 'jag förstår' repliker och väntar på att den ska bli klar och går sedan därifrån kokandes.

Imorgon ska jag fanimej äta blåbärspaj till frukost! Blåbärspaj med hejdunrandes massa vaniljsås. Förhoppningsvis så säger inte kassören tack denna gång. Sen ska lägenheten röjas upp efter helgens knasigheter. Hujedamig.

Kill me now, not later.

Some people are just born stupid

Inte ok... Inte ok. Alls.

Give it to me

Åh jag dör, jag dör, jag dör!!! Äntligen. Har redan bokat upp mig 5e mars.


I even argue

Klockan har passerat tolv och jag ligger i min säng med sprängfylld mage. Dagens nyttiga dag blev istället en av dom värsta svulldagarna, typ. Frukosten var vanlig och nyttig. Yoghurt, müsli con russin och så ett ägg. Lite tranbärsjuice och grönt te på det. Lunchen bestod av 2½ vita frallor med ost och paprika. Plus en halv chokladkaka. Middagen blev ett glas vin och en espresso frapino i reverse ordning. Blev te igen sen. Senare på kvällen blev det 2½ skål ostbågar, massa godis och nötter plus massa cola. Vet inte riktigt hur jag min mage har lyckats med detta. Låter kanske inte mycket men efter att ha ätit relativt lite dom senaste dagarna så är det här mer än vad min stackars mage klarar av. Tyck synd om. Ja.

Ska upp om ca 8 timmar för att sedan jobba i 11 timmar, inkl. lunch. Likadan dag på tisdag.

Emilio har kommit hem på ett snabbt besök. Min favoritpojke. Skoj skoj! Hängde b.la. med honom ikväll. Cupping föregick.


Nyår 06-07 Cali

RSS 2.0