Big Brother's watching youuu

Igår kväll satt jag och glodde på Big Brother, som går i repris på typ TV400 eller nån annan sån där TV4-kanal, och fan vad jag saknar det. Säsongen dom visar just nu var ju typ den bästa också (den och den från 2002). Den då Danne vann, och Linda var med, och Maruska. Hahaha Maruska. Hon var konstig. Jag satt och mindes tillbaka till en tid som var helt jävla underbar. Så många citat från den säsongen, plus allt annat som hände runt omkring den tiden... Jesus. Linda Rosing. Vilken jävla... Hon är beyond sorlig. I detta hus var hon ju iaf någolunda "normal." Hennes ansikte som ut som skit och hon var lite uppsvälld, dansade som en kråka och bar vita linnebyxor och en vit top kort nog så att magen visades. Hennes bröst tänkte hon inte på att hon skulle dölja framför kameran, utan det var av med toppen och så kör vi.

Linda då och Linda nu ser ut och beter sig som två helt olika människor. Jag antar att man ändras mycket när man blir B-kändis. Programmet Den rätte för Rosing är ju typ en blandning mellan spya och diarré. Stackars människa. Hånglar (och troligtvis har sex) med en 19-årig Hugo som ringer sin mamma för att få hjälp med att skriva ett tal till tjejen han påstår sig vill ha. Hon är ju för fan 35 år. Och inte var det många som kom på hennes 35årsfest heller förresten. B-kändis fest utan kändisar. Då har man.. lyckats!?

Försökte leta upp en bild på hur gräslig denna människa såg ut då, och hur äckligt hon tuggar sin mat. Fast mattuggandet går ju iof inte att visa.. Tänk på nån som äter mat äckligt så har du typ Linda. Vacker utan spackel? Inte hon. Ledsen. Nu är ju botox hennes hobby så man lär ju inte få se henne som hon såg ut i BB än på ett tag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta för inte ser hon bra ut nu heller. Som sagt. Stackars människa.

Nä jag vet faktiskt inte riktigt vad jag håller på med. Varför skriver jag om Linda Rosing? Ville bara säga att reprisen av Big Brother 2003 är underbar. Dom borde visa 2002 också. Och jzg vet att jag kanske är ensam om att tycka detta, om man kanske inte räknar med Linn. Haha.

Toodles


One time a thing occured to me. Whats real, and whats for sale? Blew a kiss and tried to take it home

Internet har inte tilltalat mig så mycket dom senaste dagarna. Har jobbat, kollat på tv, tränat.. Shoppat... =) Mmm. Shopping.

Detta har hänt i mitt otroligt spännande liv dom senaste dagarna:

Jag har shoppat för mer än jag egentligen har råd med. Har dock hittat oerhört snygga grejer.

Linn och jag hade en mindre än 5 mins diskussion om varför en affär i Sickla heter The Casbah och inte The Cabash, för det låter ju mycket bättre. Sen kom vi på att det finns en låt som går nåt i stilen med "rock the casbah." Då började vi fundera på vad en jävla casbah är för nåt. Nån som vet på rak arm utan att googla? Den låten går jag förövrigt runt och sjunger på konstant. Jag blir galen.

Igår var jag på bra humör. Klarblå himmel plus shopping bidrog väldigt mycket. Och en pizza.

Var och handlade lite med min kära mor idag och hon fnissade till lite på vägen hem, för att hon trodde att jag följde efter henne när hon gick för att slänga snorpappret hon hade i handen, men jag skulle ju slänga mina trisslotter. Det var... kul.

Har fått rullande schema på jobbet. Jag jobbar på min födelsedag och dagen efter. Jippi!

Fick för andra ggn en stor smoothie istället för en regular på Naked Juice Bar (utan att betala extra alltså). Me like.

Efter att jag hade gymmat klart idag så tog jag en tripp in på toan innan min promenad hem, och dum som jag är så orkar jag inte täcka toasitsen med papper för att jag har så mycket i händerna och så, så jag bestämmer mig för att sitta sådär på huk så man inte nuddar ringen.. Varför var detta dum nu då? Joo, för jag hade typ bara kört ben på gymmet och att sitta i nästan 90 grader efter det är inte det skönaste. Plus att jag hade druckigt enormt stora mängder vatten. Gjorde inte saken bättre.

Det var allt. Och här är en låt.You got nailed

Ibland är jag lite dum.

Jag klär mig aldrig efter väder, iaf inte kallt väder... Vilket ofta resulterar i att jag fryser för att jag är "underklädd". När jag går av från bussen och det är väldigt kallt så brukar jag vilja skynda mig hem, för att komma in i värmen. MEN, det dumma är ju att jag typ springer och då blir det ju ännu kallare eftersom det blir som om det skulle blåsa kall luft. Jag undrar dock om det kanske jämnar ut sig sen ändå, eftersom jag spenderar mindre tid ute i kylan än vad jag skulle ha gjort om jag hade gått normalt och bara utsatt sig för "vanlig" kyla.

Tål att tänkas på....

Oh myWho are you tryin to get crazy with, ese? Don't you know I'm loco?

Igår blev det inställd utgång, film (Barnhemmet) med My + systrar och kompis, Garageband där vi skapade ypperligt bra musik om jag får säga så myself, sen lekte vi med photo booth och gjorde knasiga filmer. Kewl kväll, mhm. Lyssnade även på Richard Cheese.


Ser ut som om jag eventuellt har en tid hos Swahili Bob's den 21 april! Det blir Alice i underlandet denna gång på min vänster axel/arm. Halvsleeve. Oh yes.

Thats all folks

Push and pull

Man vet att man inte har en stor magsäck när man efter endast ett fåtal godisbitar samt några nötter känner att man är proppmätt. Men ni som känner mig vet ju att jag inte slutar äta utan töjer och töjer tills I cant töj no more. Jag höll nästan på att spy. Fråga My. She is my witness.

Sleepy time för mig nu va. Heldag imorn - 9.45-18.30. Jeez.

Ett litet roligt tips för dom som inte vet; www.urbandictionary.com. Det är en kick ass ordbok :)Holla at a playa

:(When I grab your neck I touch your soul

Iof så ser jag fram emot Dylan på måndag.

Go fuck a duck

Fan vad livet ska suga då. Att det kan vända så fort. Förra veckan svävade jag i princip på moln och nu har jag kommit ner till jorden igen, ståendes i gyttja, lera, kvicksand. Jag sjunker mer och mer för varje dag. Och JA FY FAN VAD EMO DET LÅTER. Men det får det göra. Allt detta är mitt eget fel. Man ska ju alltid tänka innan, men det har jag visst glömt bort hur man gör.

Jag vill så mycket, men jag kan ju inte styra allt och alla med min vilja. Hade inte varit kul om jag kunde för då hade ju livet varit tråkigt. Eller hade det? Jag vet inte. Jag vill bara att nåt ska hända. Går jag och väntar på bättre tider som aldrig kommer komma? Kanske. Kanske inte. Jag tror bara att jag är tillbaka där jag var då jag precis hade kommit hem från Norge. Helt jävla deprimerad över livet. Rädda mig?

Låt mig vinna på lotto. Miljontals miljoner. Låt mig.


Mu.

I steal, I rob, I rape, I kill. Does that make me dangerous?

I. Put your iTunes/Ruckus/Napster/etc on shuffle. (Jag tog min iPod =D)
II. For each question, press the next button to get your answer.
III. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!

1. IF SOMEONE SAYS "IS THIS OKAY" YOU SAY?
Down With the Sickness (Disturbed). -- Alltid!

2. WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
Ana's Song (Silverchair). -- Mjae

3. WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Shit Towne (Live). -- Eeew?

4. HOW DO YOU FEEL TODAY?
Anyone Else But You (Michael Cera And Ellen Page)

5. WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Chimes of Freedom (Bob Dylan). -- Nice!

6. WHAT IS YOUR MOTTO?
The Kids Dont Stand A Chance (Vampire Weekend). -- Haha nä, den yngre generationen asså.. Fyy.

7. WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Wrong Turn (Jack Johnson)

8. WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?
I Wanna Be Sedated (Ramones) -- Nä fy fan.

9. WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Fistfull of Steel (Rage Against the Machine) -- If fists could kill..

10. WHAT IS 2+2?
Since We Last Spoke (RJD2)

11. WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
The Wolf (Eddie Vedder)

12. WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
Psychotic Reaction (Count Five) -- Haha neeej

13. WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Ticket To Ride (The Beatles) -- Tål att tänkas på. Ska man gå efter titel eller textinnerbörd?

14. WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
All My Love (Led Zeppelin)

15. WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Get Off Of My Cloud (The Rolling Stones). Hahahahaha, sorligt!

16. WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Crosstown Traffic (Jimi Hendrix)

17. WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Mrs. Robinson (Simon & Garfunkel) -- Jaa du

18. WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Cats In The Cradle (Ugly Kid Joe) -- Eh?

19. WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Sad (Pearl Jam). -- Och där kom den ut

20. WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Outside (Aaron Lewis ft. Fred Durst)

21. WHAT'S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
Fly Away (Lenny Kravitz)

22. HOW WILL YOU DIE?
Superstar (Sonic Youth). -- Som en superstjärna..Sweet.

23. DOES ANYONE LIKE YOU?
Calm Like A Bomb (Rage Against the Machine)

24. WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
My My Hey Hey (Neil Young). -- Romantisk är den väl knappast

25. IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
Bad Boys (Bob Marley). -- Ha. Klockrent. Bad boys are eviiil. Hitler är ett exempel.

26. WHAT HURTS RIGHT NOW?
Barbara Ann (The Beach Boys)

27. WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Walk It Out (Lil Wayne). -- Haha fint slut..

Im not even gonna try...

Då var helgen över och måndag ligger runt hörnet. Fy fan. Som grädde på moset (rutten grädde och för saltat mos) så ska jag jobba idag. Hade hellre legat hemma och kollat på en skön film och bra tagit det lugnt. Nu måste man istället tjäna pengar. Å detta liv.

Jag har bestämt mig. Nu lägger jag av.Sauna time!

Fredag den 13, igen. Andra gången det här året nu tror jag minsann. Dagen innan alla stjärtansdag och så idag, dagen innan lördag den 14e mars....

Ikväll blire bastuhäng med mina partners in crime, Linn och Elin. Kanske blir en och annan eftersläntare vid namnet My, vem vet. Bara hon. Sen vet jag inte riktigt vad kvällen har att erbjuda. Skratt chansar jag vilt på.

Det var allt från mig.

Tack och hej.

I can make it high, I can make it fly, make you touch the sky, hey maybe so.

Same old thing, different kind. What to do? Go with the flow. Do whatever. UUUUUUUGGGHHH. I just cant seem to get my life straight, can I? Fuck fuckelifuck fuck fuck.Bonus...
Uppdatering

Jag kan faktiskt ta bort Hugh Grant från skådespelare jag inte klarar av och lägger till Mischa Barton istället. Urgh.

Och snygga manliga skådespelare får en till kandidat. Emile Hirsch.

Och en till bubblare bland mina 5 manliga favoritskådespelare Adrien Brody. Så det blir alltså 7 totalt om man räknar med två av bubblarna, but who's counting? :)

Whawhowewah

Dina fem manliga respektive kvinnliga favoritskådespelare? Oj. Svårt. Johnny Depp, Christian Bale, Heath Ledger, Edward Norton, Jake Gyllenhaal (Brad Pitt får vara med som bubblare), Natalie Portman, Audrey Tautou, Nicole Kidman... Hmm. Kirsten Dunst och Christina Ricci kanske.

De sämsta filmer du sett? Haha jaa du, det finns allt för många dåliga filmer här i världen! D-War, Ivanhoe, Livet är en schlager (dom flesta svenska filmer suger iof), the Californians, Johnny English, the Princess Bride...

Vilka filmer bör man tycka om för att ha en filmsmak någorlunda lik din? Jaa du. Amelie från Montmartre, Gladiator, A Clockwork Orange, Edward Scissorhands, Diktatorn, Fight Club, Gökboet, Into the Wild, La vita é bella, Sånger från andra våningen, Clerks (även 2a), och Life Aquatic.

Vilken film såg du senast på bio? Hmm. Det var ett tag sen känns det som fast det var det ju inte. Yes man hette den.

En filmscen du berörts av? Scen och scen. Typ första timmen av Full Metal Jacket. Vill inte avslöja något för dom som inte har sett den, men scenen med tjockisen när han är på toan eller var han är. Där når den sitt klimax i filmscensberöring för min del :)

Vilka manliga skådespelare är snyggast? Johnny Depp, Heath Ledger, Matt Dallas, Jean-Luc Bilodeau, Adam Brody, Ian Somerhalder, Chace Crawford, Jake Gyllenhaal.

Vilka kvinnliga skådespelare är snyggast? Natalie Portman, Zooey Deschanel, Scarlett Johansson, Maggie Gyllenhaal, Kate Hudson, Samaire Armstrong.

Favoritregissör? Svårt det här.. Tim Burton, Wes Anderson, Quentin Tarantino, Jean-Pierre Jeunet, Charles Chaplin, Stanley Kubrick och så får väl Lasse Hallström vara med i leken också.

Fem skådespelare du inte klarar av? Keira Knightley, Kate Bosworth, Hillary Duff, Hugh Grant, Paris Hilton.

Fem filmer du gråtit till? Hmm. Jag gråter sällan till film faktiskt. Forrest Gump, Gladiator, La Vita é Bella, Man On Fire, E.T.: The Extra-Terrestrial.

Mest överskattade film? Fan vad jobbigt det ska vara då. Ingen blekaste. Alla Beck-filmer.

Senast sedda film? Såg faktiskt på 5 filmer i helgen och den sista av dessa fem var... Hitta Nemo hehe

Vad bör en film innehålla för att du ska uppskatta den? Så jävla olika. Det varierar verkligen. Amelie från Montmartre och Fight Club är ju ganska så olika varandra, och dom är två av mina favoritfilmer. Allt beror på humör. Bra dialog är alltid nice. Tarantino kan det där med dialoger väldans bra.

En bra bok som blivit en bra film? När man har läst böckerna så brukar filmerna oftast inte leva upp till ens förväntningar. Dom enda böckerna jag har läst som har blivit till film är The Kite Runner och Ondskan. Även om filmen The Kite Runner inte tog med allt från boken och lämnade ute vissa saker, så gillade jag ändå filmen! Så jag får väl säga boken The Kite Runner.

Anal

Jag förstår ingenting just nu.

As I watch you sleep

Jag är ganska så glad.. I måndags var jag väldigt glad, sen har det lixom bara fortsatt så tills nu och förhoppningsvis så håller det i sig ett bra tag framöver. Det finns nog inget bättre än vänner och andra nära och kära :)

Lite musik. Sämst video men bra låt.


Ha ha ha

Har du inget bättre för dig? Lämna mig i fred. Skaffa dig ett liv, som inte innebär att lämna onödiga kommentarer på en jävla blogg. Du kallar mig omogen, vad fan är du? Tack, hej. Lämna mig i fred.

Jag skrattar åt din kommentar, sen raderar jag den. Borta. Thi.

Jag hatar den känslan jag har just nu, och som jag säkerligen kommer att känna ett tag framöver. Att inte veta, att oroa sig, att tänka alldeles för mycket - överanalysera, inte kunna kontrollera/bestämma över situationen. Det är inte kul. Det enda jag kan göra är att vänta. Vänta. Och se. Fy fan.

Jag vill inte vänta, jag vill inte se. Jag vill veta. Jag vill. Och det är NU! Fuck.

RSS 2.0