Fuckin A

Idag fick jag ett sms, det var från bussgods. Min cykel har kommit!!! Sen kollade jag mailen och där fann jag en lönnslipp från mitt gamla jobb i Norge. All semesterersättning hade kommit. 5200 nok. Sweet as hell! Hade totalt glömt bort det. Jävligt nice att få ca 6100 kr insatta på kontot bara sådär. AAAAH det är så underbart! Cykel OCH pengar. Sen flyttar jag ju ut över sommaren om exakt 1 vecka. Nu kan jag nästan dö. Fo shizzle dizzle.

Booya

Kwalitätschwein

Finns så mycket skit på min iPod som jag måste få bort sen finns det en hel del bra skit som inte finns på min iPod som jag vill lägga till. IPRED-fittelagen gör det dock lite svårt för mig, eller inte. Är nog mest lat. Får ta tag i detta på mina lediga dagar, om jag ens hinner då haha.

Intensiv vecka in front of me, men jag ska klara!

Kl är nu 01:20 sisådär och jag har fortfarande inte hämtat min rena tvätt från torkskåpet i tvättstugan. Ack och ve. Latheten har tagit över mig helt. Imorn ska jag göra ännu ett försök till en tidig morgon med nyttig frukost och träning. Får väl se hur det går. Om det är sol så blir det nog till att sola på altanen. Mihi. Den ska nu hämtas sen blir det nog sängen, efter att jag har bytt lakan. Jävla schwein.

Godnatt på dig, ja just dig

Smek that mic

Gårdagen hos Mary var nice. Grillade lax, drack vin och umgicks med folket. Jag och My flummade som vanligt, ska fan bli nice att bo tillsammans (hej hej My) och bara vara lite smått galna varje dag efter en lång arbetsdag och kolla på sköna filmer och lyssna på schön musik.

Det blev lite efterfest hos mig och vi (jag, My, Victor, Jessica och Jaquline) drack upp 6 flaskor av lite allt möjligt. Stackars min mamma. Tur dock att folket ska betala tbx :) Fanns inga mackor i morse så jag bakade scones till mig och Victor, alla andra drog tidigare så dom fick inget hehe. Det blev iaf fantastiskt gott men fy så mätt man blev. Nu sitter jag här alldeles bakis och drar mig för att städa i köket. Ser ut som skit. Mothafuckah.

Tjo

Mens är en bitch sen dör man

Fyyyyy fan. Jag har feeeeting mensvärken. Ni anar inte. Jag tror jag har kommit lindrigt undan alla dessa år och som straff för det så har jag nu fått den största av mensvärkar. Jag var på väg hem från systemet och hade glömt busskortet så jag fick knata hem. Ungefär vid vårdcentralen bröt helvetet ut. Blev helt jävla kallsvettig och kunde knappt gå rakt. Jag måste sett sjuk ut. Gaaah asså det kan inte vara mänskligt det här. Varför ska vi få inre smärtor en gång i månaden? INTE humant. Just nu sitter jag i fosterställning och försöker andas normalt.

Kan inte ens föreställa mig hur det kommer vara att föda barn. Pusha ut en unge vars huvud är jag vet inte hur många gånger större än hålet. Fy fan. Usch. Kejsarsnitt? :)

Jag mår illa. Det har jag aldrig gjort förut, relaterat till mensvärken alltså. Inte kul. Jag som ska på grillning hos Mary och allt.

:(

Irriterrt

Min beställda cykel hade dom sålt i deras butik innan dom såg min beställning, nu har dom bara en röd men jag vill ju ha en grön. Bastards.

And the winner is....

Det var jobbigt att sammanställa alla röster, eftersom det var såå många som hade röstat haha. Nej men efter lite god sömn och annat så har jag kommit fram till att det får bli;

BALTHAZAR med z:a

Tell me when to go dumb

Denna oerhört fina cykeln köpte jag idag, eller igår blir det väl eftersom det är efter 00.00 nu. Så jeffla fin!! Jag älskar den redan. All min kärlek till... Hmm han måste ha något nice namn. Ni kan få rösta. Förslagen är dessa:

  • Melvin
  • Dexter
  • Otto
  • Rupert
  • Cato
  • Julius Ceasar
  • Balthasar


Mumma

Den här bloggen är ganska så tråkig. Jag funderar på att fokusera på ett visst ämne och skriva om det. Vad är frågan. Mat är svaret. Mat och godsaker. För det tänker jag ju så mycket på ändå, och lagar/bakar. Kan lika gärna göra något åt det. Fast jag har inte riktigt bestämt mig än om det blir så. Får se. Kanske.

Ai Ai Ai

Har varit ledig 3 dagar i rad nu och det har varit underbart skönt. Slappt har det varit :)

Igår kväll var jag på någon tillställning på Topshop/Topman i SOUK-gallerian. 25% på allt i butiken, gratis alkohol och musik (Cristian Dinamarca var DJ). Sen var det efterfest på Spy Bar men det lockade inte så mycket, speciellt inte när jag fick typ krampliknande magknip, som iof gick över på bussen hem. Ja ja. Köpte 2 trosor och ett linne. Jag är nu officiellt pank. Betalade min böter på 1200 kr i förrgår också. Inte kul. 10 dagar kvar till lönen, det ska man väl klara.

Ikväll bär det av till Linda. Blir tacos, film och mys. Ska bli trevligt. Jobbar hela helgen, mindre trevligt. Efter 3 dagars ledighet så gör det väl inte såå mycket, men det vore ju nice med en ledig helg. Förresten så kommer Victoria Silvstedt, Alcazar och Maud Adams kommer till Forum imorgon. Det kommer med största sannolikhet vara packat med skrikande fans i alla åldrar. Fyyy så jobbigt. Scenen är precis utanför vår butik också. Gaah.

Det var allt.

Trevlig helg! :)

More for me!

Min mamma är min feeder. Hon ger mig vin på en söndagskväll, säger att hon har köpt massa olika kakor och daimchoklad. Sen när jag dukar fram fint och har räknat hur många kakor var vi ska ha och lagt det på ett fat så säger hon att hon inte ska ha. Hon vill nog att jag ska äta upp allt. Jag lovar. Och vad gör jag? You guessed right, jag äter ju självklart upp det. Kan ju inte låta det ligga och skräpa. Tillbaks till kakburken vill dom ju inte, och jag har ju redan pillat på dom. Oops :) Kanske ska slicka också så jag verkligen markerar mitt revir... Hmm.

Sommar sommar sommar

Nu har jag bestämt att årets sommarlåt är denna här, för den påminner mig om Amelie från Montmartre lite och självklart sommaren! Vet att den inte är ny, men det bryr jag mig inte så mycket om.Vaaa fan

Hatar när man tänker på något man ska skriva men sen när man väl loggar in så är det poff borta.

Like the good ol' days

Det var fan bättre förr ändå, fast på ett annat sätt. Jag gillar the good old days. Jag är dock inte så pass konservativ så att allt alltid ska vara som det har varit. Det är ju trevligt med förändring, men jag kan fortfarande tänka att det hade varit så mycket bättre om det var lite som det varr förr. Hade varit kul om man kunde resa tillbaks i tiden. Det hade varit trevligt att kanske uppleva 70-talet och stockholmskan på den tiden. Se hur det var när man inte levde med mobiler, datorern, radio, bilar och allt annat man på senare år kommit på och utvecklat. Var det inte så mycket mysigare med häst och vagn tex?

I like my sugar with coffee and cream

Nu får det vara nog. Jag ska aldrig röra en kaffebryggare någonsin. No more coffee for you mister (mig alltså). Jävla Italien som fick mig att börja. Kan ju iof få dricka någon gång då och då, men fan inte som igår då jag drack 4 koppar kaffe plus en chai latte. Inte bra för min kropp det. Idag drack jag två på en gång, det första jag gjorde, innan frukost. Fy skäms på mig. Finns ju så många nackdelar med kaffe. Jag slutar helt enkelt. Jag lägger ner. Nu har det gått för långt. Done and done. Poff och kaffet är borta ur mitt liv. Känns bra.

Nu är det bara sockret som ska slopas, sen är jag ju nästan en nyttig människa. Det lär dock aldrig hända haha.

Did you miss me?

Var och såg Wolverine idag con Sara y My. Den var faktiskt förvånandsvärt bra! Vill se fler nu. Har ju redan kollat på alla X-Men filmerna så jag får väl hoppas på en 4e snart...

Här kommer två sköningar

Vem var det som fucking kasta?

Bästa bussresan någonsin.. Alla körde samma grej. Så otroligt nice. Pelle rockar fett, jag med. Nu ska jag sova. Godnatt

RSS 2.0