Nightcrawler

Då har man slagit sig till ro i sängen, dock inte ombytt och redo för att sova, utan bara utnyttjat den mjuka platsen.

Idag var det såklart fint väder och jag jobbade. Typiskt. My och Tove fick mig att köpa godis fast jag hade varit så duktig hela dagen och avstått från diverse onyttigheter. En glass blev det också. En alldeles gudomlig Puck. Mums sade mina smaklökar. Sen var det slut på det roliga. Vi kollade på The Dark Knight och jag blev lite ledsen i ögat. Heath Ledger..

Ny dag, nya tag. Imorgon är det måndag. Rea på G så ett helvete väntar. Wish me luck.

Waddup

Midsommarfirande och lite allt möjligt.

Torsdag = Där med pasta (där Veronica Maggio även kikade förbi), afterwork, Saltis, för mycket vin, spring till saltsjöbanan, fyllemackor, OC-tittande till 03.00.

Fredag = Lunch/middag hos mamma med storebror, jordgubbar, skratt, hem till mig, tv-spel, Jordbro - spel, alkohol, dans.

Lördag = Hem från Jordbro, impulshandlade på ICA, träffade på en fd kollega, tv-spel, städning, OC-tittande, pizza från där med pasta (ingen Veronica Maggio denna gång), Myyyyy kom hem, Batman Begins, Samurai Champloo, nutid.

Söndag = Jobb och tvätt.Party en el residente de presidentes...Ikväll smäller det

Tjejer tjejer han är en player

Jag vet det, fo sho.

Anyways. Jag känner mig lite som en mild alkoholist. Har nu, ända sen jag flyttade in i den nya lägenheten, tagit mig ett glas rött varje kväll. Idag blev det iof även Asti till maten som snälla Sara tog med sig som en liten inflyttningspresent kan man väl säga. Trevlig överraskning indeed. Iaf, jag har ju en 3 liters box (är väl inte så mycket i den nu kanske hehe) ståendes i köket som bara väntar på att bli uppdrucken. Inte så att jag inte inte njuter. Eller nu känner jag iof inte så mycket av smaken då jag är sjuk men ändå :) Gott är det. Man ska ju njuta har jag hört, så varför inte. Mini alkoholist, ja visst!

Nu ska jag gå och snyta mig för 111 ggn idag. Illa det. Min näsa mår inte bra.

MIA? Nej här är jag

Ett tag sen sist. Hänt en del. Korta meningar. Ja visst. Nej då.

Hahahaha nu kom en låt på min ipod som jag även har som ringsignal, snacka om att jag blev förvirrad.

Äänywäjs. Min lillebror tog studenten, jag åkte flak. Var rätt segt till en början eftersom alla typ var fulla redan då (såklart) utom jag, men sen så blev även jag det hehe. Brorn min spydde på flaket 3 ggr, eller utanför rättare sagt fast han stog på flaket när han gjorde det. Lite orutinerat tycker jag :) Ja ja. Sen blev det av till Velamsund och någon restaurang. Mysigt var det. Gick och la mig vid 23 sen, kände mig redan bakis nästan haha.

I lördags flyttade jag och My in i lägenheten som vi ska ha över sommaren. Den är så jääävla nice. TVn, fönstrena, högtalarna, min säng... Mmm. Det kommer bli en bra sommar!

Har gått och blivit sjuk också. Var hemma från jobbet igår men idag måste jag dit, finns ju inte så många som kan hoppa in istället för mig så vad gör man inte för laget ;) Igår jobbade My för mig, vilket kändes mindre bra då hon redan har jobbat ihjäl sig förra veckan och kommer jobba ihjäl sig denna. Stackars. Får gå sjuk till jobbet istället helt enkelt.

That's all folks

Hög som farmor på höga bergetTo the right, to the right

Intensiv vecka, intensiv helg. Helgen bjöd på skoj. Aldrig mer tequila säger jag bara. Den där Victor som lurar i mig en massa gifter, inte bra, inte bra haha. Sjuk kväll men fan så rolig. Dagen efter var väl inte den roligaste dock. Fy faaan vad jag måste piss på jobbet. Ingen höjdare det där inte.

Firade morsdag idag, lite sent sådär. Men bättre sent än aldrig. Ho ho. Mamma jag och bror (Jens alltså, annars hade jag ju "sorligt" nog skrivit Philip som dom flesta vet, trots att han är min bror haha) gick ner til Myrsjön med potatissallad, rostbiff och 3 liter Coca Cola. Satt i solen ett tag sen gick vi hem för att äta efterrätt. 3 liter jordgubbar cirka, glass, chokladrån och chokladsås. Och så resten av colan. Göttans.

Flapp

RSS 2.0