Antsy pants

Nu börjar pissmyrorna komma så här på vårkvisten. Beware! Dom bits och pissar.

Thats just the way it is. Things will never be the same.

Nu sitter jag här igen.. Wad ska man skriva?

Det är egentligen helt hemskt hur mina matvanor har sett ut dom senaste veckorna. Eller iaf 2. Det blir te på morgonen, och så hinner jag trycka i mig ett ägg (tar hela i munnen, tuggar fort, sväljer det sista med vatten) innan jag springer till busshållplatsen jag så ofta är sen till. Om jag jobbar för få timmar så får jag ingen rast vilket innebär att jag inte äter något mer på den dagen förutom.... en pesto och osttoast. Efter denna underbart goda toast så blir det ofta chokladbollssmet, eller något annat onyttigt (mycket socker och fett föredras nog) som t.ex. ostbågar eller choklad.

Nu, dom två senaste dagarna, har jag faktiskt börjat dricka ABCDE-vitaminbrus för att försöka kompensera min otroligt dåliga kostvariation. Jag orkar verkligen inte laga mat, eller gå upp tidigare på morgonen. Det får vara så här tills jag hittar en någolunda bra lösning på mitt problem.

I denna stund sitter jag och smuttar (SMUTTA) på min ytterst goda Disaronno och äppeljuicedrink! Drack den med Sara och My för några veckor sen och kände att jag ville ha mer. Så väl inne på systemet, en trevlig tisdagseftermiddag, köpte jag det plus en hejdundrandes massa cider. Alkoholist? Javisst!

Off I go.

Fred ut.

Hurricane

Två av mina favoritcitat från Bob Dylans Hurricane är dessa:

1. Youll be doin society a favor.
    That sonofabitch is brave and gettin braver.

2. To the white folks who watched he was a revolutionary bum
     And to the black folks he was just a crazy nigger.
     No one doubted that he pulled the trigger.

The South Has Always Been Dirty But Now It's Gettin' Ugly



Då var denna klar då

Happy 4/20!

Hade totalt glömt bort denna dag. Synd att jag inte kan ta vara på den eller vad man ska säga :) Hade varit trevligt.




Har fått fler fräknar nu när solen lyser på mitt ljusa ansikte.

Jag ger denna till mig själv



Oh yes

Everything is relevent, Greg, until it's not.

Tankeställare

Det finns en tjej tycker jag är väldigt snygg. Jag vet inte om det är för att hon är så pass maskulin i sitt utseende med en touch av femininitet som gör det eller vad det kan vara frågan om. Hon är förresten brandman och kallar sig för "fouch" (not quite feminine but not quite butch either). Hon var med i Tila Tequila som går på MTV. Dani är hennes namn och här är en bild.

Årets australiensare

Snacka om att bli totalt grundlurad... Jag läste inte så noggrant på informationen till denna serie (årets australiensare). Jag trodde, baserat på namnet, att detta var en dokumentär. Snacka om att jag blev grundlurad, och inte bara jag, även min storebror. Det sjuka är att det inte är förrän en tjej som är en kille dyker upp och börjar snacka och grejer som vi börjar bli misstänksamma. Sen när samma kille är nästa kandidat som är en kvinna på 40+ som har rullat överallt, det är hennes sport. Att rulla. Från typ Perth till nåt annat ställe. Haha. Helt jävla grundlurade blev vi iaf. Fan vad vi garva när vi sen, efter denna "dam" dök upp, kollade ännu en gång vad detta program handlade om. Det var en australiensk komediserie. Obviously.

S-s-s-s A-a-a-a F-f-f-f E-e-e-e T-t-t-t Y-y-y-y




8-bits eran

Jag vet att jag redan har självaste NES-konsollen men inte alla spel. Några av mina favoritspel har av nån konstig anledning försvunnit. Tror att mina brorsor kan ha lånat ut dom i utbyte mot vänner i deras yngre dagar, och glömt/inte vågat be om att få tillbaka dom hehe. Men nu har jag hittat några av dom på tradera, blocket och på denna sida. Me so happy. Nu gäller det bara att införsaffa dom. Får sätta upp det på min lista helt enkelt. Nu väntar jag bara på att det ska bli löning...

Make you holla fo a dolla

Älskar när det är varmt i luften när solen inte är framme. Som idag. Tråkigt dock att solen inte var framme som den var igår. Satt typ inne hela dagen och var bakis. Aj aj. Men det kommer förhoppningsvis fler soldagar. Annars så är jag ändå nöjd med såna dagar som idag, då det inte blåser kyligt.

Igår kom alla mina linnen jag hade beställt från H&M-katalogen. Allt satt super förutom ett, så jag är glad. Jag har redan planerat nästa löns köp. Det blir den där underbara väskan från Topshop, lila Converse, 2 cykelbyxor och nya strumpbyxor. Sen så kommer jag väl komma på massa grejer tills dess och så kommer jag troligtvis göra en del avvikelser när jag väl är ute och shoooppar. Är man en svag människa så är man.


Lord, I ain't crazy, but ...I'm a nut

Behöver jag ens skriva nåt?


She took my silver spurs a dollar and a dime

Sen när blev HIM-sångaren snygg och sen när fick han en mörk het röst? Satt och zappade mellan musikkanalerna vi har i hopp om något kul, jag stannade på en duett mellan Ville Valo och... Natalia Avelon. Han ser ut lite som Johnny Depp i den videon. Hennes röst är väl ingen som tilltalar mig riktigt, och låten är inte så bra heller för den delen. Men Ville Valos röst. Oohh-oh summer wine. Sexigt. Mmm.

Äggad

Idag när jag tog vara på solens sköna strålar ute på balkongen så insåg jag att vi hade blivit äggade. Hur och när detta hände har jag ingen aning om, eller hur är väl ganska lätt att klura ut, man kastar bara ett ägg och vips så har målet blivit äggat. Först trodde jag iaf att det var en fågel som hade "tappat" ett av sina ägg då jag bara såg en del av ett äggskal, men sen så hittade jag en till del, som förde mina ögon mot husväggen. Där såg jag minsann att ägg hade runnit, sen när jag skulle ta en stol så såg jag att det hade skvätt ända dit, på båda stolarna. Kul. Tog en köksstol istället och sket i sörjan =)

Nu är frågan; vem var ägget menat till (eller säger man menat för kanske? Jaja)? Kanske min kära mor, men det tror jag inte. Troligtvis min djävul till bror eller mig själv. Jag gissar på djävulen. Den lilla horan. Haha. Snel hest.


<3

Jag älskar verkligen att vi har TV1000, och då menar jag inte efter kl 00 då alla snuskiga filmerna kommer hehe. Filmerna som visas är antingen såna jag har sett, dåliga eller såna jag "vill se" men inte aldrig skulle betala för, varken bio eller hyra, eller ladda ner heller för den delen.

Såg att PS. I love you kommer senare idag och den skulle jag absolut aldrig i hela mitt liv betala för att se, inte ens om någon annan betalade åt mig. Men nu går den ju på tv och jag tror jag kanske ska se den. Om jag inte har nåt annat för mig vill säga. Just nu har TMNT börjat, den ville jag dock se när den kom på bio men det blev aldrig av, vet inte riktigt varför jag inte har hyrt eller laddat ner den dock. Ja ja, nu har jag ca 2 timmar framför mig av sköldpaddor. Cowabungaaaa!

I do have a dirrrty mind.

Allt för ofta läser jag helt fel, hör helt fel och ibland säger jag också helt fel. Snuskiga grejer. Könsord, sexrelaterade ord osv osv, men även vanliga ord och meningar. Vet inte riktigt varför. Har bara varit så och kommer (förhoppningsvis inte) alltid vara.

Dom senaste dagarna har jag även haft svårt att prata i ren allmänhet. Sluddrar, får inte fram ord. Har jag möjligtvis fått mig en smäll i den delen som kontrollerar tal och hörsel? Perhaps.

Påskgodis är inte så gott. Jag gillar inte skum och konstiga ägg. Bara dom chokladiga äggen.

May you rest in.... non-peace.

Idag är jag ledig och jag ska dra in till le city med Myyy. Det börjar bli lite soligt trots allt. Var lite purken ett tag eftersom det alltid blir mulet och kallt på mina lediga dagar. Men det ska nog gå bra ändå.. Färska polarbröd med smör på suddade bort min sura min. Fy fan vad gott det är! MUMS!

Jag har fått lite Nintendo (8-bitars) och Super Nintendo cravings... Ska nog leta rätt på kartongen dom så ovärdigt ligger i och börja spela lite om kvällarna. Och dagarna. När det inte är så mycket sol hehe.

Jag vet att det ofta blir musikvideos, men det struntar jag i. Det är min blogg och jag får skriva och visa vad jag vill :)



Kommer aldrig tröttna



Deodorant och antiperspirant

Min deo luktar fortfarande så jääävla gott så att jag kan sitta och lukta mig själv i armhålan. Låter helt stört, men om ni hade en deo som luktade som gott som min så lovar jag att ni hade gjort samma sak. Eller så är det bara jag som är lite mentalt störd. Vilket som.

Alltid förvirrad

Ända sen jag började lyssna på Santigold har jag alltid undrat om hon heter Santogold eller Santigold. Svaret är att hon från början hette Santogold, men bytte till Santigold av någon, för mig, okänd anledning. Finally har jag fått ett svar haha. Tack google.






Videon är väl sådär...

Got some, dirt on my shoulder, could you brush it off for me?

Friday. Alcohol. Hookah. Nuff said.

See You In My Nightmares

Faan asså jag kom precis på vad jag drömde i natt. Fy fan vad jag hatade My när jag vaknade! Kommer bara ihåg små snuttar från drömmen så det är ingen idé att jag skriver det här för det kommer inte "makea sense" överhuvudtaget. Linn var också med, hon var dock inte dum (som My, som var brutalt elak btw). Hon köpte bara stället. That's all.

21591359+2351+31816-2159185=mycket

Idag har jag gjort något väldigt vuxet. Jag satte mig ner i köket med alla mina lönespecifiktioner, räkningar, pensionspapper, deklarationer, kontoutdrag, intyg, avtal och allt sånt där skit sen typ 2005, så det tog lite tid. Nu är det i alla fall myyyycket bättre sorterat än vad det var tidigare. Tog ett tag dock, men nu är det klart.

Har fan suttit inne all day long. Trots det oerhört fina vädret. Solen skiner ju som en polerad barnstjärt. Känns som om jag borde ha tagit tillfället till akt och gått ut på en promenad, men istället väljer jag att återigen sätta mig framför min kära TV för att kolla på tråkiga repriser. The story of my life, among other things. Sen så städade jag faktiskt mitt rum, hör och häpna. Det var inte igår inte. Eller jag dammsög inte, inte våttorkade eller dammade jag det heller. Det jag menar med att städa är väl att sortera och vika allt i min extremt proppfyllda garberob samt lägga in min rena tvätt där det fanns plats. Lyckades faktiskt slänga lite kläder, tro det eller ej! Är riktigt stolt faktiskt. Jag har ju så svårt att göra mig av med kläder. Man kan ju ångra sig, fastän man inte har använt plagget på år och dar... He.

Får nog gå ut och gå imorgon istället. Är ledig då med. Skönt det där med ledighet. En bra uppfinning.

Tack och hej.

RSS 2.0