Genius is knowing to stay silent as others demonstrate their ignorance.

- Eric Lau

Det finns få saker som verkligen irriterar skiten ur mig! En av dessa saker är korkade människor. Det är nog det jag stör mig mest på hos den mänskliga rasen.

1. Man kan inte hålla en normal konversation med dom för man inser hur meningslöst det är då dom är helt puckade, vilket gör att man blir helt agueigq3ithj4ewtgnq3h4p och vill döda dom
 
2. Dom tror att dom är smartare än vad dom egentligen är, vilket gör att man blir ännu mer 29uy4a0yiweok87gntb1 och vill döda dom.

3. Dom tror sjävla att dom har rätt i en diskussion/fråga/annat när det är helt fucking jävla uppenbart att dom har helt groteskt fel, vilket gör att man blir helt eiv3ty98+35681b2wty+02 och vill döda dom.

Ni förstår nog inte min irritation och frustration. Låt mig säga såhär - den är större än störst. Den är större än människan. Den är alltså enorm, gigantisk, extrem och massiv. Ungefär så, ja.

Här är tre sköna citat från tre intelligenta varelser.

Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.

- Eleanor Roosevelt

Knowledge is often mistaken for intelligence. This is like mistaking a cup of milk for a cow.
- Unknown

There are too many stupid people in the world. I'm not saying we should kill them all or anything. Just take the warning labels off of everything and let the problem solve itself.
-Unknown

Sicken-blås

Jag vet att jag inte är liten längre, hur mycket jag än skulle vilja gå på dagis igen så går det bara inte... Men jag kommer nog aldrig växa upp. Det vill jag inte heller. Jag vill leva med mitt glada barnasinne ända tills jag sitter där på äldreboendet och skämtar om allt från... bajs kanske, till Gud vet vad.

Dagis var nog den bästa tiden någonsin. Jag tror t.o.m. att jag kommer hänga med mina barn på dagis. Livet var så jävla lätt. Man åt mellis, ritade, lekte och gjorde långpannetårta när nån fyllde år...Det var under denna tid jag klippte av mig en bit av håret - dagen innan vi skulle fotas, det var då jag sa att saker låg under golvet och inte under bordet, det var då jag hade en bästis som fyllde år dagen innan mig, det var då jag kastade en spade på Gustav som jag var kär i och sedan sprang och gömde mig och förnekade till detta brott, det var då jag lyssnade på sagor och lade fina pärlplattor, det var då jag var relativt tjejig, det var då jag fick flyga drake på öppna fält under utflykterna till nåt ställe jag inte minns namnet på, det var då jag hade rosa converse matchat med röda byxor och rosa jacka och pannband, det var då jag lekte med Emil och Emil i skogen och dissade alla tjejer, det var då jag och min dåvarande bästis tog med oss en gaffel från köket in till toaletten så vi kunde pröva på att kamma vårat hår precis som Ariel i Den lilla sjöjungfrun, det var då jag lyssnade på Mora Träsk, Bamse och Trolles trafikskola med min då väldigt gulliga lillebror (som jag nu för övrigt inte är ett fan av), det var då jag såg upp till min storebror, det var då jag lekte med dockor som vilken liten parvel som helst, det var då jag (och även alla andra dagisbarn) hotade dom andra barnen när dom var elaka med "då får inte du komma på mitt kalas"... Det var en lycklig tid må jag säga. Synd att den tog slut så fort bara.

The love of my life

Jag var inne på myspace av alla ställen. Såg att Linn hade postat en bulletin. "If I was a guy Id merry her". Klickar vidare och det är ett bildspel med musik. Ett bildspel med bilder på mig, mig och Linn, mig och andra, mig, Linn och andra osv osv... Jag blev rörd. Min bästaste bästis :) Saknar dig med. Har ingen att goofa med såsom vi alltid gör, ingen att kratta åt hur sjukt dumma saker som helst, eller åt typ ingenting. Om jag var en kille skulle jag gifta mig med dig med. Fatta vilket bra förhållande vi hade haft. Du är underbar.


Where were you while we were getting high?

Då har jag, Kicki 20 år, funnit meningen med livet... Eller inte riktigt. Jag har väl återigen upptäckt min förkärlek till kladdkaka! Eller upptäckt och upptäckt. Har kommit fram till att kladdkaka equals Kicki. Jag har inte ätit det sen jag var hemma sist, vilket var mer än en månad sen.... Och det mina nära och kära, och även outsiders, är länge för en som brukade baka det minst - och då menar jag verkligen minst - en gång i månaden. Låt mig tillägga att när jag väl var hemma sist så bakade jag det 2 ggr på en och samma dag... Plus en till nån dag innan eller efter. Och jag var bara hemma i 4 dagar. Jisses.

Hur ska jag klara mig? Jag har inga ingredienser fö felvette. Inga pengar till att köpa dom heller. Det är ju iof bra på ett sätt eftersom det inte är så hälsosamt... Men så in i helvetes jävla gott. Hellre tjock och lycklig säger jag bara.. Min kärlek för kladdkaka kan inte beskrivas med ord. Det går bara inte. Kladdkaka är för mig som typ Gud för troende. Nåt heligt. When I die, I wanna go to Kladdkake-heaven, där är allt gjort av kladdkaka och choklad.

JAG DÖR!!!!!!!!!! Åker ju inte hem förrän i december. Och då inte ens hem, utan till pappa. Där kan jag ju inte baka. GAAAAH. Vad ska jag göra? Jäffla skit.

Sugar rush for life

Inget lär befrämja kreativiteten så som brist på pengar

- Kjell-Olof Feldt

Oj oj oj. Då har man syndat igen då. Den här gången gäller det dock inte mat (eller mat och mat - socker i all ära), utan kläder. Jag har ju inga pengar, men ändå så är jag så dum och går och provar kläder inne på HM. Alla vet ju att det inte går att prova snygga plagg utan att få cravings. Jag fick anfall. Jag var tvungen. Så nu har jag införskaffat mig en ny kavajlikande grej, assnygg och cool! 3 heta linnen, varav en var på rea så det var väl inte så farligt, två likadana halsband fast i olika färger. Dom var för övrigt skitcoola. Kan ta foto på allt sen. Lär väl bli en del foton efter helgen. Ska på bursdagsfest hos Ane. Födelsedagsfest med andra ord. Sen så köpte jag även en tunn svartvitrandig tröja som var lite urringad bak. Oxå groteskt snygg.

To sum it all up - Jag har gjort av med pengar, pengar som jag jag inte har på, ubersnygga och coola kläder/accessoarer. Värt det? Det kan du fet haja.


Ungefär så känner jag mig... Nästan iaf

Evolution is not a force but a process. Not a cause but a law.

- John Morley

Evolutionen gick/går ju ut på att utvecklas, och det gjorde vi genom att de svaga dog och de starka levde vidare. På så sätt blev djur, och även människan, starkare och bättre utvecklad både fysiskt och psykiskt. Idag sker väl det i stort sätt samma sak för djur, fast människan har en tendens att hjälpa djur som håller på att dö ut. Jag menar inte att det är fel eftersom dessa djur inte utvecklas till nåt bättre utan endast dör ut, mycket pga vad människan har gjort med naturen runt om på jorden.

Det jag vill komma till är att människan har stannat upp i sin utveckling. Varför? Jo för att vi ständigt kommer på sätt att rädda vissa typer av människor. Handikappade, folk med sjukdomar, siamesiska tvillingar osv. Vi botar, tar hand om, opererar osv osv. Ute i naturen hade dessa människor inte överlevt utan vi hade "gjort oss av med" människor som inte uppfyllde de krav en människa i dagsläget skulle ha uppnå. Ja, jag är en hemsk människa som tänker såhär, men lite sanning ligger det ju ändå bakom detta. Mina föräldrar är döva och jag vill ju inte att dom ska dö pga naturens gång eller whatever, så missförstå mig inte. Jag menar bara att människan idag har kommit på så många sätt att hålla kvar vid de som kanske inte hade överlevt utan gallrats bort om vi hade fortsatt utvecklats på samma sätt som förr, utan dagens teknologi osv.

Jag undrar hur smarta vi hade kunnat vara idag och hur vi hade varit som människor om vi fortsatt utvecklats på samma sätt, istället för att rädda i princip varenda individ.

Somliga är då snäppet smartare

Ja, två inlägg på en och samma kväll. Jesus Christ Virgin Mary.

Sitter inne på filmtipset och nördar mig och så går jag inte på deras forum för att kolla läget. Där klickar jag mig vidare på rubriken "Hur betygsätter ni film?" då jag ständigt har svårt att bestämma mig för om den är värd just det betyget jag vill ge den (betygen går från 1-5). En klok medlem lade upp det såhär:

1 - skadligt for proletariatet
2 - ofarligt for proletariatet
3 - underhallning for proletariatet
4 - uppbyggligt for proletariatet
5 - ger proletariatet god politisk skolning

Brilliant!

We’re all gettin’ hosed tonight

Smoke weed everyday.... Inte riktigt weed idag inte, men vattenpipa för fulla bullar.

Har nog aldrig rökt så mycket vattenpipa i hela mitt liv, och då har jag ändå rökt en del i mitt liv (har bott i relativt nära en Hookahbar när jag bodde i Kalifornien). Shit asså. Vattenpipa, chaite, goda mackor med ost och lite chips på det så har du fixat en lyckad kväll. Fo sho. OCH lite karaoke på TVn på sidan av så blire party som aldrig förr. Jag lovar.


Did you love her the way you love me?

Då har man gjort det igen. Ätit sig så jävla mätt så man vill spricka. Men OBOY vad värt det är när man väl trycker i sig skiten...

Kollade på en sån jäääävla äcklig film idag. Hette Girl next door, och då menar jag inte den där high school filmen med Elisha Cuthbert och Emile Hirsch, utan en typ thriller. Så jävla nasty asså! Satt med en grop i halsen, magen överallt genom typ hela filmen och var nära på att börja grina typ. Inte riktigt. Men nästan. Och jag är inte den personen som gråter. Fy. Fan. Säger jag bara. Den ska tydligen vara baserad på en sann historia också, vilket gör hela filmen ännu äckligare och mer creepy.

Link om ni vill se - http://www.imdb.com/title/tt0830558/

Dancing In The Backyard

Mycket händer och inte fan har man tid till allt. Finns så sjukt mycket jag vill göra just nu men inte har tid till, eller visst har jag tid men det kommer ta en hel livstid att göra allt. Fan ta prioritering! Så jävla nice det hade varit om man kunde klona sig själv, men ändå uppleva sakerna i en och samma hjärna på nåt sjukt brilliant sätt.

Dags för mig att bli forskare kanske och uppfinna denna grej så jag kan uppfylla mina egna drömmar... Fast jag lär ju typ redan ha dött eller vara extremt gammal när jag väl kommer på det, om jag ens gör det. Och jag pallar fan inte vänta så länge. Ens liv slutar ju när man fyller 30. Eller? Haha. Nej skämtosido. Men tiden går så jävla fort. Har ju redan levt typ en fjärdedel. Sjukt...

RSS 2.0