Im pathetic, aren't I?

Hujeda mig... För inte allt för längesen vaknade jag upp och tänkte "va faaan var det där för jävla dröm?". Det har fan gått för långt nu tycker jag...

Jag orkar inte gå in så jättedetaljerat om vad det var jag drömde men kan berätta att den innehöll kakor och andra bakverk. Jag drömde alltså att jag var hos min mormor och morfar med min mamma och mina brorsor. Våra grannar kommer in med chokladrutor och kolarutor, kanelbullar och något annat jag inte kommer på. Jag sitter och TRYCKER i mig allt jag kan komma över, utan att det ser äckligt ut förstås.. Det roliga var att jag inte märkte att det fanns bullar förrän jag hade tryckt i mig choklad/kolarutorna. Med munnen full vänder jag mig till min lillebror och säger "meeeh, det finns ju bullar oxå!!" och pekar på det gigantiska bullfatet på diskbänken.

Snacka om att sakna att baka och äta bakverk av alla olika slag, eller vad som helst med socker i i princip. Vad är jag för slags människa egentligen? När man drömmer om sånt måste ju nåt vara fel.. Eller?





(Bilderna tagna från http://fridalindvall.blogspot.com och http://lingheims.blogspot.com/)

Kommentarer
Postat av: Chrill

Haha. Inget fel med att drömma om bakverk heller. It's sweet.. Get it.. =p

2008-11-04 @ 21:11:41
URL: http://thachrill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0