Walking back to happiness

Jag har bestämt mig för att jag ska lära mig den där dansen som Beyonce dansar i hennes Single Ladies-låt. Haha. Jag ska.

Apey

Förutom julen så ser jag grymt mycket fram emot mina och Mys otroligt niciga resa genom the United Kingdom... Say whaaat. Flyg till Edinburgh, tåg till London town, flyg till Dublin och sedan hem. Kommer bli så jäva kul! Fest, sightseeing och en jefla massa shopping. Kan det bli bättre? Nej. Eller jo, vore sjukligt nice om det hade varit under St Pattys day :)

You and I

Lets travel in time, you and I,
to a time where we can be like we once were,
small in mind, small in soul,
but still in the greatest of shapes.

Lets travel in time, you and I,
to a time where our mouths cannot move,
to a time where our bodies say more than words,
to a time where we are complete.

Lets travel in time, you and I,
to another place, anywhere but here,
to a place where the sky is always blue,
to a place where the grass is greener than
the greenest color on earth,
to a place where the sun shines like it
has never shone before

Lets travel in time, you and I,
away from here, together you and I
Lets end this enduring misery,
Lets go to heaven.

Dagens

Varför är vuxna och äldre männsikor så emot tatueringar egentligen? Nu drar jag alla över en kam, men ändå. Jag förstår det inte.

Ridin' dirty

Min bror tipsade mig om en serie som han och några av hans kollegor har klippt och så. Den stora resan heter den och visades på SVT för inte så länge sen. Den finns på svtplay fram till den 27 nov.

Programmet handlar om tre familjer som åker till tre olika destinationer i världen och bor i en stam. Norra Namibia, nån ö i Indonesien och en fjutt ö utanför Australien någonstans. Det är helt sjukt vissa saker som dom är med om. Kulturkrock så det bara skriker om det. Sverige som är ett av världens, om inte världens, mest jämställda land, och så kommer familjerna till stammar där det fortfarande är väldigt uppdelat och mansdominerande. Väldigt intressant. Inte bara det utan allt dom upplever! Om ni inte har något att göra och har en timme till övers så kan ni ju kolla ett av snitt. Finns 8 st totalt.

Close, but no cigar.

Im too tired for this shit.
My heart hurts.
Can it be because of the sugar?
Can it be because of the pressure?
Can it stop?
Now?

For you I'll wait

Tänkte dela med mig lite av mörkt höst/vintermys i musikform. Satt på bussen på väg hem, det blev mörkare och mörkare och min iPod shufflade en jävla massa bra låtar för en gång skull. Här är en liten del av den:

Mörkermys

Walking In A Winter Wonderland

Detta ska jag göra i vinter/jul:

 • Gå på julmarknader!!
 • Åka pulka/snowracer/stjärtlapp
 • Åka skridskor
 • Dricka massor med varm choklad (speciellt efter skridskoåkningen)
 • Baka lussebullar och pepparkakor (för att sedan äta)
 • Göra knäck
 • Köpa den finaste julklappen till mamma
 • Ha snöbollskrig
 • Göra snöänglar
 • Inte äta gul snö
 • Äta massa julgröt

Hey fucker

Fan så lat jag är. Har inte gjort ett piss idag, igen, på min lediga dag. Jag spenderar tiden med att sitta i soffan med tv och dator. Kul? Mjaa. Ska försöka ta tag i mig och gå ut och träna lite var det tänkt ja.. Senare ikväll alltså. Före eller efter den middagen jag inte kommer laga? Hmmm. Det är frågan.


"Om Kicki vore Gud skulle jag fan va religiös" - Citerat av Sara under Londonresan. Sweet baby jesus. Sweet baby babion. Sweet baby apey. Word.


Såhär hade jag sett ut om jag var Gud:


Supit bort alla problem...


...för att sen ha suckat och somnat


Eller inte...


Jag skulle vara hardcore Gud!


Fo sho.HARDCOOOOREE!!

Love is just a word

Kollade precis på 500 days of summer med bror min. Helt ok film. Stör mig nästan på att skådespelarna är så otroligt vackra. Zooey är i princip den snyggaste människan någonsin, Joseph Gordon-Levitt är gudomligt het och Matthew Gray Gubler ska vi inte ens prata om, sex on a stick right there va...

.


Filmen får mig i alla fall att vilja bli sådär sjukligt kär. Sådär kär så att det gör ont i hela kroppen.

All makt åt Tengil - vår befriare!

Det är få saker jag gillar så mycket som julen. När första advent drar igång så är jag i himmelriket. Idag promenerade jag lite och i ett villaområde hade någon tänt en brasa som luktade gudomligt gott, det var kyligt och alldeles underbart.

Vintern är nog väldigt underskattad. Luften känns så ren och fräsch. Känslan av kittlande, åtdragande kyla på kinderna när det kommer en kall vindpust, snön som lägger sig alldeles perfekt på marken och täcker varenda liten väg, gata, äng, park, växt... Det finns få saker som går upp mot glögg med mandlar och russin, nybakta lussebullar, pepparkakor och julmust.

Efter en titt på the Nightmare Before Christmas så förstår jag mig på Jack precis. Julkänsla går inte att förklara, det går bara att uppleva. Jul hos min mormor och morfar är obeskrivbar. Jag längtar. Det blir en kort visit, men åh så underbar. Där har vi inte bara en utan två brasor. Det kommer lukta himmelrike och jag kommer, som ett barn, sitta framför brasan och bara njuta av lukten och värmen. Det kommer finnas mjuk pepparkaka som min mormor så snällt bakat, så mycket julmust att vi inte ens kommer kunna dricka upp allt när vi är där, sjukt mycket julgodis, förhoppningsvis snö, som kommer ligga alldeles perfekt där ute i skogen, stjärnklar himmel, underbar kyla, träskor, mjuka tofflor, tonvis med julfilmer på tv, min familj och sa jag att det kommer lukta gudomligt gott?

Julsånger är förresten stört fina och blir ännu bättre när dom sjungs i kör. När Lucia är igång kommer jag befinna mig på cloud nine. Join me.

Riesen är ju typ en grönsak!

Man kan nästan tro att jag tror att Colosseum ligger i London, men det gör jag ju inte. Int är jag dum int.RSS 2.0