What up, vanilla face?

Idag blev det pepparkaksbak för fulla bullar. Eller vi åt en jävla massa deg och gräddade resten. I och med att vi varken hade några kavlar (jag använde mig av min hårsprayflaska och Linnéa av hennes impregneringflaska) eller formar så blev dom väl lite deformerade. Det gjorde inte så mycket, för det är ju som sagt smaken som är det viktiga. Dock måste jag säga att degen inte var den godaste, kunde ha köpt en bättre. Men julbak blev det. Till julmusik. Så wonderbart mysigt. Det enda som fattades var julmust, glögg och lussebullar. Det får vi ta en annan gång kanske.

My body is aching....

Im a loser baby, so why dont you kill me?

Jag har alltid älskat julen, och den närmar ju sig, sakta men säkert. På söndag är det första advent! Woo. Julsånger är något som verkligen hör till och som jag självklart också älskar (t.o.m. när det inte är juletider). Nu har jag försökt leta efter en julsång som jag gillar att sjunga på ett "speciellt" sätt, och vill höra den på samma sätt också. Efter en hel drös med youtubeklipp så hittade jag en. Fy fan vilka rysningar!



Deras röster är helt sinnessjukt... soothing och änglalikt! Deras andra låtar, eller covers, är gudomliga. Lyssna och ni får garanerat mega chills. Inget för wimps and chimps.

Anything you can do, I can do better. I can do anything better than you.

Migränliknande huvudvärk är inte roligt. Ungefär en sådan har jag nu. Har inga piller att stoppa i mig för att få det att försvinna och jag har ingen lust att gå och lägga mig riktigt än. Får helt enkelt stå ut ett tag till. UGHR.

Brudar, brudar, brudar, alla gillar brudar, brudar gillar brudar, brudar, brudar, brudar.

Det man inte kan säga med ord får nån annan säga med sång..


A foolish thing

Kan det inte vara min tur den här gången? Snälla... Jag pallar inte att vänta längre. Ge mig, nu! Är det inte min tur nu? Pretty please? I've suffered enough I tell you. Det är inte rättvist.

I said what what in the butt

Ibland förstår jag inte riktigt på mig själv. I lördags frågade jag en kompis hela TVÅ gånger, under olika tidpunkter, om hon möjligtvis hade en väska jag skulle kunna få plats med två par ballerinaskor i. För det första så äger jag inte några ballerinaskor och har aldrig heller gjort det i hela mitt liv, och för det andra, varför två par? Det jag menade var i alla fall om hon hade en väska stor nog för ett par svarta tygskor. Jag skulle nämligen ut och skulle ha pumps och ville ha ett par ombytesskor med mig :)

För ca 5 minuter sedan frågade jag "jag har din kjol, vill du ha tbx den?" när jag i självaste verket menade "jag har din filt, vill du ha tbx den?" Det är nog något som inte stämmer in mi brain just nu.

Tatuerar mig nästa vecka btw. Var hos tatueraren idag. Finally!

En sockerbagare... Mmm

Haha wtf? Satt och googlade på Batman och fann detta.



Sen när blev Batman & Robin såhär intima med varandra? Tål att tänkas på... Undrar vilket avsnitt detta kan vara. Kanske man ska kolla upp så man får en uppfattning om vad som försiggår.

Mitt hår är vitt nu, typ. Och inte grått/vitt/gult/lila. Känns väl bra. Ångrar dock starkt att jag färgade det. Sliter så jävla mycket. Har tappat lite hår :( Jaja. Bilder kommer imorn, för ikväll ska jag på julbord med le work och då kommer kameran med såklart.

Peace out mothafuckers

Kläder är underskattade

Jag vet att jag är tjej och jag vet att tjejer gillar kläder och allt som hör till. Det gör väl även jag. Jag satt och surfade lite och kom på att "forever21 brukar ju ha billiga och snygga kläder". Jag kikar förbi och ser att dom har en grunge revival avdelning som gör mig superlycklig. Det var inte det störta utbudet men va fan, det räcker för mig. Om inte annat så var det inspirerande. Köpte för övrigt en grungeinspirerad klänning igår. Mycket nöjd med mitt köp. Ska ha den på julskivan till helgen. Woo. Foton kommer efter helgens partajande. Den som väntar på nåt gott... Hö hö.

“One person's crazyness is another person's reality.”

- Tim Burton



Alice in Wonderland ska spelas in... Tim Burton ska regissera den och Johnny Depp har självklart en roll. I can hardly wait tills den kommer ut, tråkigt nog så kommer den inte förrän om typ 2 år enligt imdb, så man får ju vänta ett bra tag. Men det är det ju självklart värt. Den lär bli grym. Creepy och mörk sådär som endast Burton kan göra det. Filmen var ju relativt läskig när man var liten lixom, i alla fall ganska creepy. Så att Burton gör den kommer bli excellent. Jag längtar redan.

Jag kan tyvärr inte skriva om Johhnny Depp utan att lägga till att han är den vackraste människan på jorden! Nuff said.

I'll be your junkie, I'll be deplete you can heap all rubbish here

Hurra hurra.

Äntligen kommer min tatuering bli av. Har väntat i ett år nu. Skickade ett mail till en tatueringsstudio här i Oslo typ 5 minuters gångavstånd från mig och frågade vad tatueringen jag vill göra kommer kosta om jag skulle gå dit. Fick svar idag och dom sa att jag kunde få den för halvt pris om deras lärling gör den. Den är så simpel och inte alls komplicerad. En flock med fåglar bara. Så why not. Har mailat tbx till dom med lite frågor. Men inom en snar framtid så blir det av! Hell yeah!

Så fucking jävla stoked.



Ska nästan se ut såhär.
Inte så mycket på ryggen som denna dock, för där ska mitt framtida piratskepp vara!



Fuck you I wont do what you tell me!

Motherfucker!
Uggh!





Agony inside? You bet.

Around the world

MixwitMixwit make a mixtapeMixwit mixtapes




Gillar låten skarpt. Lyssnar på låten, verkligen lyssnar på låten, och känner en viss sån där samhörighet som man kan göra ibland. Just nu vill jag bara ta mitt pick och pack och dra iväg på min välplanerade och sjukt detaljerade jorden runt resa. Det kommer bli jag och endast jag som bestämmer vad jag ska göra och när. Det kommer vara jag, under förvisso en och samma himmel, som själv åker runt på olika ställen i i princip varje dag, eller åtminstone varje vecka. Bara komma iväg och få göra vad fan jag vill. Detta mellanting börjar bli lite tjatigt nu tycker jag. Går ju bara och väntar känns det som. Det som håller mig uppe nu är julen. Oh how I love the beauty of Christmas. Man blir som barn på nytt.

You only know it's too late when it's too late

Misslyckad färgning. Jag är olycklig. Ska tydligen vara såhär ett tag innan det blir bättre. Men blir jag gladare för det? Nej. Misslyckat. Extremt misslyckat. That's all I have to say folks. Good night.

Well I see you've covered the basics

Hej hej hemskt mycket hej...

Gamla minnen kan man nog aldrig få nog av. Finns ett citat från Kindergarten Cop som jag väldigt ofta säger, utan något som helst sammanhang. Precis som det sas i filmen antar jag.. Men det är väl då det är som roligast/sjukast. Blev ett youtubeklipp igen, men det får helt enkelt accepteras. Klagomål kan lämnas i det lilla vattenhålet inne på nåt som kallas WC. Jag ber dock om ursäkt för denna usla remix och bildkvalitén (dom har filmat tv:n).



"Boys have a penis and girls have a vagina"

Oh shit I gotta headrush

Satt idag och väntade på att banken skulle öppna, kom ca 30 min för tidigt. Trodde dom öppnade 8 och inte 9. Men icke! Så jag satte mig på den enda lilla del av bänken på torget som var relativt torr, fortsatte lyssna på musik och insåg för typ 19242393410137583e gången hur mycket jag älskar Rage Against the Machine. Satt och ville sjunga och dansa med (freaka med andra ord), vilket jag inte riktigt kunde då det var massa folk runt omkring och jag är inte så pass säker på mig själv att jag skulle kunna göra något så galet. Även om det hade varit sjukt kul nu i efterhand om jag hade gjort det! Haha. Det var iaf den här låten jag lyssnade på. Lyssna och njut mothafuckers.



RATM - Vietnow

I got it from my mama

Okej vänner och bekanta, fiender och obekanta, jag har sagt det förr och säger det igen. Min mamma är nog den roligaste människan på jorden utan att hon vet om det. Hon säger saker som egentligen inte är menade som roliga men dom är så sinnesjukt underhållande. Hon är inte världens bästa när det kommer till det svenska språket, eftersom hon är döv, så det blir ju lite fel här och var. Men ja fasiken vad kul det är att umgås med henne en längre tid! Speciellt när hon är lite glad i hatten. Då blir hon nog som roligast. Eller när hon är övertrött. Hon är typ som jag på crack.

En mental skål till en finurligt lustig liten mamma!




Jag bjussar på den här va

Ty julen är härlig för stora och små

Visst är det långt kvar tills det är jul, men julen verkar ju komma tidigare varje år. Idag blev jag oerhört lycklig och glad när jag såg en kvinna med julklappspapper på jobbet. Jag insåg att det är ju inte så långt kvar ändå. Jag har ju t.o.m. redan börjat handla mina julklappar. Hatar julstress. Hatar när det är mycket folk i affärerna. Det blir bara långa köer och äckligt varmt...

Jag älskar julen dock. Det är nog den högtid jag gillar mest! No doubt about it. Det är något speciellt med kylan, snön (om den nu har hittat hit), allt pyssel, alla förberedelser, första advent, och även de andra adventen... Jag pratar alltså inte om julklappar, för det skulle jag lätt kunna vara utan. Det är självaste julstämningen som är så sjukligt underbar. Vet inte om det kanske påminner mig om när jag var liten, vilket då inte skulle vara en sån konstig förklaring till varför jag älskar julen, då jag är som ett barn i "vuxen" kropp, men det är verkligen en sån otroligt härlig tid.

Det är ingen surprice att jag har en sweet tooth.... Jag älskar verkligen att baka pepparkakor, lussebullar, knäck och suure ischoklad funkar det med under julen. Men just pepparkaks- och lussebullsbakande känns så jävla mysigt. Förr i tiden gjorde typ hela min familj detta tillsammans, men nu är det bara jag och mamma. Eventuellt bara jag, vilket jag inte har något emot. Så länge dessa pepparkakor och lussebullar blir gjorda så är jag nöjd. Det ska lukta i hela huset, huset ska vara täckt av julpynt såsom advenstljusstakar, stjärnor, tomtar, luciatåg, änglar, you name it. Det ska vara där. Julgran är självklart ett måste.

Fan vad jag längtar tills man kan börja pynta och baka... Första advent är om... 3 veckor och 3 dagar och jag är redan pepp! Måste bara införskaffa en adventsljusstake, eller göra en :) Kommer bli grymt.

Im pathetic, aren't I?

Hujeda mig... För inte allt för längesen vaknade jag upp och tänkte "va faaan var det där för jävla dröm?". Det har fan gått för långt nu tycker jag...

Jag orkar inte gå in så jättedetaljerat om vad det var jag drömde men kan berätta att den innehöll kakor och andra bakverk. Jag drömde alltså att jag var hos min mormor och morfar med min mamma och mina brorsor. Våra grannar kommer in med chokladrutor och kolarutor, kanelbullar och något annat jag inte kommer på. Jag sitter och TRYCKER i mig allt jag kan komma över, utan att det ser äckligt ut förstås.. Det roliga var att jag inte märkte att det fanns bullar förrän jag hade tryckt i mig choklad/kolarutorna. Med munnen full vänder jag mig till min lillebror och säger "meeeh, det finns ju bullar oxå!!" och pekar på det gigantiska bullfatet på diskbänken.

Snacka om att sakna att baka och äta bakverk av alla olika slag, eller vad som helst med socker i i princip. Vad är jag för slags människa egentligen? När man drömmer om sånt måste ju nåt vara fel.. Eller?





(Bilderna tagna från http://fridalindvall.blogspot.com och http://lingheims.blogspot.com/)

Sparka på den som ligger

Fesk. Det luktar fisk i hela lägenheten och jag håller på att somna. Det är lördag och jag känner mig mobbad. Klockan är 23 och jag har inga planer.

Tacka vet jag söndagar, då är det bara till att kolla på en go jävla film och sega i soffan hela dan. Så jävla skönt att allt är stängt over here på dessa sköna söndagar. Inget jobb, ingenting. Skikkeligt nice, inte sant?


"Nä jag e inte bitter"

RSS 2.0